Trei avocati din Timis, in structurile de conducere ale avocaturii din Romania! Decanul Sergiu Stanila, in Comisia Permanenta a UNBR

Congresul Avocatilor care a avut loc in perioada 6-7 iunie, la Bucuresti, a consacrat ascensiunea reprezentantilor Baroului Timis in cadrul structurilor de conducere ale avocaturii din Romania.


Astfel, doi avocati din Timis au fost validati pentru a face parte din Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Este vorba despre Anton Iuhasz si Calin Bot, ambii membri ai Consiliului Baroului Timis, la care se adauga decanul Baroului Timis, Sergiu Stanila, membru de drept al consiliului.

Totodata, in sedinta de constituire a Consilului UNBR pentru mandatul 2019 – 2023, avocatii romani si-au ales si noua conducere executiva, din care face parte si un reprezentant al Baroului Timis.

Dupa o perioada in care a luat atitudine publica in chestiuni care privesc profesia de avocat, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis, a fost ales in Comisia Permanenta a UNBR, organ executiv din care fac parte 5 reprezentanti ai Baroului Bucuresti si 10 reprezentanti ai barourilor din tara.

Pana la acest congres, Timisul era reprezentat de fostul decan, Lazar Gruneantu, care a decis sa nu mai candideze.

Astfel, noua conducere a UNBR este urmatoarea: Traian Briciu, presedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Ion Dragne, vicepresedinte, decanul Baroului Bucuresti, Mihai Baco, vicepresedinte, decanul Baroului Alba, Ion Turculeanu, vicepresedinte, avocat in Baroul Dolj, Daniel Fenechiu, vicepresedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Marius Sebastian Striblea, vicepresedinte, avocat in Baroul Iasi, Emanuela Antonescu, decanul Baroului Prahova, Cristian Domocos, prodecanul Baroului Bihor, Gheorghe Florea, avocat in Baroul Bucuresti, Cristina Gheorghe, avocat in Baroul Brasov, Bogdan Ilea, decanul Baroului Salaj, Aurelian Antonio Iordan, prodecanul Baroului Braila, Floriana Marin-Vladulescu, prodecan Baroul Valcea, Dan Oancea, avocat in Baroul Bucuresti, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis. (G.I.)

Leave a Reply