Timisoreanul Ovidiu Sandor a ratat titlul de Antreprenorul Mondial al Anului. VEZI cine a castigat EY World Entrepreneur Of The Year

Antreprenorul timisoream Ovidiu Sandor, detinatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, a fost unul dintre cei 57 de antreprenori de succes din 47 de tari din intreaga lume care si-au disputat titlul EY World Entrepreneur Of The Year.


Aseara, la Monte Carlo, in cadrul unei ceremonii de gala, juriul celui mai mare si mai renumit proiect de afaceri global dedicat antreprenorilor, a anuntat numele castigatorului.

Este vorba despre americanul Brad Keywell (foto 2), proprietarul Uptake Technologies, Inc., care a castigat cel mai prestigios premiu de afaceri din lume datorita performantelor sale profesionale, dar si a faptului ca, impreuna cu sotia sa, a creat Fundatia Keywell, prin intermediul careia sprijina antreprenoriatul social.

De asemenea, Brad Keywell este fondatorul revistei Chicago Ideas Week, una dintre cele mai importante platforme media de idei de afaceri din lume, dar si fondatorul Fundatiei Viitorilor, o organizatie nonprofit care ofera educatie antreprenoriala si inspiratie pentru tineri.

Titlul Antreprenorul Mondial al Anului a fost acordat pe baza a sase criterii, care le-a oferit tuturor castigatorilor din tarile de origine sanse egala in competitie, respectiv spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategica, impact national si global, inovatie si integritate personala/spirit de conducere bazat pe obiective.

“Avem nevoie de antreprenori acum mai mult ca niciodata. Abilitatea lor de a inova, de a inspira pe altii, de a conduce o afacere de-a lungul calatoriei dificile de la lansare – la liderul de piata este cu adevarat extraordinara”, au precizat organizatorii concursului.

In cazul lui Ovidiu Sandor, proiectul cu impactul cel mai vizibil asupra comunitatii este ISHO Timisoara, care pe langa componenta rezidentiala, de birouri si servicii, reda orasului o zona centrala pana nu demult abandonata, pe care o imbogateste cu functii si utilitati. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulatie, ce are meritul de a articula traficul intre nordul si sudul orasului, caruia i se adauga o pasarela destinata traficului pietonal si pe bicicleta. (Mara Ion)

Leave a Reply