Finantistul Doru Dudas a revenit la Timisoara! Fostul director general din ministerul de profil a preluat sefia Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis

Abia numit la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, in urma cu cateva zile, directorul general Mircea Calin a reusit, deja, sa faca un transfer de marca in echipa cu care va conduce, in perioada urmatoare, finantele din vestul tarii.


Doru Dudas, fost director general in Ministerul Finantelor Publice si vicepresedinte al ANAF, a acceptat sa revina la Timisoara pe o pozitie extrem de importanta. Este vorba despre functia de director executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis (AJFP), functie pe care Dudas a mai detinut-o inainte de a fi detasat in Capitala.

Aceasta revenire acasa a lui Doru Dudas a fost posibila in contextul in care Gabriel Moldovan, vamesul sef mutat la conducea AJFP Timis in luna februarie a.c., a plecat la Bucuresti, unde va ocupa o functie de raspundere in cadrul ANAF.

Cateva zile, pana la “parafarea” revenirii la baza a lui Doru Dudas, sefia AJFP a fost girata de Patricia Homorodean. Sa mai spunem ca, in ultima perioada, la nivelul Ministerului Finantelor Publice, Doru Dudas coordona procesul de implementare a caselor de marcat cu jurnal electronic. (Mara Ion)

Leave a Reply