Vilele ridicate de copiii primarului Nicolae Robu intr-o zona de lux a Timisoarei, in atentia procurorilor DNA! “Daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca!”, atrage atentia edilul banatean

Nicolae Robu a recunoscut, astazi, ca descinderea procurorilor DNA la Primaria Timisoara are legatura cu vilele construite de copiii sai pe strada Boema, intr-o zona rezidentiala a orasului de pe Bega.


Desi in acest caz s-a deschis un dosar penal, primarul Timisoarei spune ca nu-si pierde vremea cu emotii pentru ca totul este corect, nu exista nicio greseala facuta personal sau de altii, pe care el sa o fi tolerat.

“Nu a fost nicio perchezitie, nicio descindere in forta a politistilor si procurorilor DNA la Primaria Timisoara. Ieri dimineata s-au prezentat doi procurori de la DNA, mi-au aratat o adresa si mi-au explicat si continutul ei, prin care se cereau documente despre, parca, opt autorizatii de constructie si un proiect de hotarare de consiliu local pentru un PUD si certificatele de urbanism conexe”, a precizat Nicolae Robu, dezvaluind ca doua dintre casele care se construiesc pe strada Boema sunt ale copiilor sai.

“Doua din cele sase sunt ale copiilor mei. Presupun ca cineva a facut o reclamatie, eu le-am atras atentia, ca toate actele sa fie bine intocmite, sa nu vina cineva si sa acuze vreo favorizare. In momentul in care exista reclamatii, plangeri, ce sa faca institutiile de resort decat sa inceapa cercetarea. Vom vedea, daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca”, a conchis primarul Timisoarei. (G.I.)

Sursa foto: ziua de vest.ro

Leave a Reply