Fost politist, actual baron USR! Colonelul (r) Dan Lupulescu, fostul sef al Politiei Lugoj, a fost amendat si a ramas fara carnet de conducere, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor

Un colonel in rezerva din judetul Timis, care a intrat in politica si a devenit presedintele filialei USR din localitatea Traian Vuia, a fost amendat, miercuri, de fostii sai colegi de breasla, dupa ce a refuzat sa opreasca masina la semnalul oamenilor legii.


Deloc impresionat de faptul ca echipajul de politie a pornit in urmarirea sa cu sirena si girofarurile pornite, acesta si-a continuat deplasarea pana la domiciliu.

Ba mai mult, in momentul in care politistii l-au abordat si i-au cerut sa se legitimeze, contravenientul a devenit extrem de nervos si i-a luat la rost pe oamenii legii, reprosandu-le ca au indraznit sa-l traga pe dreapta, desi el le-a fost ca un tata cata vreme a fost politist activ…

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, incidentul a avut loc, miercuri, pe drumul care leaga localitatile Faget si Lugoj.

Politistii din cadrul Sectiei Faget, care desfasurau un control de rutina in trafic, i-au facut semn unui sofer sa traga pe dreapta. Barbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul de politie a pornit in urmarirea masinii, avand semnalele acustice si luminoase pornite.

Dupa o urmarire de mai bine de 500 de metri, soferul s-a oprit in localitatea Traian Vuia, in dreptul casei in care locuieste. Insa, in momentul in care politistii i-au solicitat sa se legitimeze si sa prezinte actele masinii, acesta a refuzat.

„Agentii de politie, dupa ce s-au prezentat si si-au declinat calitatea, i-au solicitat conducatorului auto sa se legitimeze si sa prezinte documentele autoturismului, insa acesta a refuzat. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional, iar conducatorului auto i s-a adus la cunostinta obligatia de a preda permisul de conducere”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Prin urmare, oamenii legii l-au amendat cu 1.450 de lei pentru neoprirea la semnalul politistilor si refuzul de a se legitima. De asemenea, barbatul a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, soferul care a incercat sa fuga de oamenii legii se numeste Dan Lupulescu, este presedinte al filialei USR Traian Vuia si, inainte de pensionare, in septembrie 2016, a fost comandantul Politiei Municipiului Lugoj. (Vlad Enciu)

4 thoughts on “Fost politist, actual baron USR! Colonelul (r) Dan Lupulescu, fostul sef al Politiei Lugoj, a fost amendat si a ramas fara carnet de conducere, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor

  1. Un nesimțit. După ce ca nu a facut nimic toată viața în afara de a sta, a se plimba si a da ordine, acum mai fuge si de poliție. Mai mult ….e parte din politica….alți hoti. Asta e sistemul infect si se pare ca nu avem cum sa-l schimbam sau nu prea curand.

  2. Arogantul asta doreste sa fie primar in Traian Vuia! Danut afiseaza talonul de pensie pe usa primariei ca in ziarul vostru ai publicat salariile BRUTE ale angajaților din primarie!

  3. Don Dan Lupulainen le are cu fuga numai ca agentii au fost mai smecheri ca echipa de control pe care a trimis-o fostul inspector sef Palade pentru a verifica managementul dumnealui! Omul e mai viclean decit Tataru ,Turnagiu, Scornea ,ia invitat sa ocupe loc in biroul lui si a zis ca le aduce o cafeluta.Au stat cat au stat inchizitorii de la IPJ dar dl Dan nu mai venea cu cafelutele si cu actele la control si au inceput sa-l caute prin sediu. Sediul era pustiu ,toti au fugit si a ramas doar portarul! Danut a batut recordul la viteza si s-a internat in spital.Cind au ajuns era deja in pat in pijamale pe perfuzii! De atunci Tataru s-a jurat ca nu mai pune botul la cafeluta ,,tintelor,,!

  4. Măi Lupulescu, ce era dacă opreai la semnalul agenților de poliție , te legitimai ca orice cetățean . Ma gândesc ca erai in regula. Este jenant ca nu ai respectat instituția in care ai fost angajat ( nu lucrat) atâția ani și care îți oferă o pensie decenta. Ma gândesc care ar fi comportamentul fata de cetățean in cazul in care ai fi ales primar la Traian Vuia..Trist.pp

Leave a Reply