INCIDENT! Decolarea cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara a fost amanata 4 ore, intrucat “din cabina pilotului a fost furata o piesa”

Un incident tipic romanesc a provocat cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara o intarzire de 4 ore, pana ce conducerea companiei irlandeze a decis ca aeronava care ar fi trebuit sa decoleze sa ramana la sol si sa fie inlocuinta cu un alt aparat de zbor.


Motivul halucinant invocat de reprezentantii companiei a fost legat de disparitia unei piese din cabina pilotului, fara de care decolarea ar fi fost imposibila.

„Cursa București-Timisoara de la Ryanair, care trebuia sa decoleze la ora 6,30, a fost amanata. Ni s-a spus ca o piesa din cabina pilotului a fost furata si nu se poate decola. Au spus ca trimit alt avion in jur de ora 10. Nu am mai auzit sa se fure ceva din cabina avionului”, a dezvaluit un pasager.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de o ora ca sa ne anunte”, a adaugat un alt pasager care astepta sa ajunga la Timisoara.

In cele din urma, compania a trimis un alt avion care a decolat la ora 10,30 de pe Aeroportul Otopeni catre Timisoara, dar inca nu a oferit un punct de vedere. Aeronava a aterizat in bune conditii la Timisoara, la ora 11,11. (V.E.)

Leave a Reply