FLAGRANT! Traficanti de droguri saltati de ofiterii BCCO Timisoara dintr-un hotel din Craiova, in momentul in care au scos la vanzare 1 kg de cocaina pura

Un kilogram de cocaina pura, care pare sa provina din tona de droguri descoperita, la sfarsitul lunii martie, intr-o salupa naufragiata pe malul Marii Negre, a fost capturata de ofiterii antidrog de la BCCO Timisoara.


Oamenii legii au infiltrat gruparea traficantilor si i-au monitorizat o perioada, iar flagrantul s-a produs in momentul in care s-a pus la cale tranzactionarea unui kilogram de cocaina.

Suspectii au acceptat sa aduca “prafurile”, intr-o geanta, la un hotel din Craiova, doar dupa ce cumparatorul sub acoperire le-a aratat ca detine suma de 50.000 de euro.

Mascatii de la Directia de Operatiuni Speciale au intervenit imediat dupa aparitia a patru traficanti de droguri, care urmau sa faca schimbul. Au fost retinuti si adusi la DIICOT Timisoara, unde urmeaza sa fie audiati si, ulterior, daca este cazul, prezentati judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply