A fi #ImpreunaPentruAnda inseamna a fi impreuna pentru fiecare dintre noi! VEZI cati bani s-au donat pentru sustinerea tinerei mamici din Timisoara care se lupta cu cancerul

Sute de timisoreni s-au adunat, duminica, in curtea Casei Artelor din Piata Unirii, la Maratonul artelor, ca sa o sustina pe Anda, tanara care duce o lupta contracronometru cu cancerul, intr-o clinica din Istanbul.


Prieteni, cunostinte, colegi, dar si timisoreni la urechile carora a ajuns povestea Andei Carolina Takacs au fost prezenti, de-a lungul intregii duminici, la evenimentele organizate in cadrul maratonului pentru viata si au donat ca sa ii redea Andei o raza de speranta in incercarea prin care trece.

“Ziua de duminica a fost despre puterea noastra de a fi alaturi unii de ceilalti si despre puterea pe care i-o da unui om faptul ca isi simte semenii alaturi. A fost despre prietenie. Va multumim tuturor celor prezenti pentru ca impreuna ne-am bucurat de o zi frumoasa si i-am oferit suportul nostru Andei. In cadrul evenimentului am reusit sa adunam suma de 11.100 lei, suma care ii va fi de folos Andei pentru a-si continua tratamentele incepute la clinica din Istanbul”, au transmis organizatorii.

Duminica, cei prezenti la Maratonul artelor au asistat la o serie de evenimente cu scop caritabil. Copiii s-au mobilizat la atelierele organizate de Simona Podaru, au savurat lectura scriitoarei Alexandra Pintea Varnava, s-au miscat pe ritmuri de zumba cu Corina Berghin de la Tip Top Club si s-au imprietenit cu carismatica Sabine Oschanitzky, studenta de la Facultatea de Muzica si Teatru care s-a alaturat misiunii #ImpreunaPentruAnda.

Alaturi de Anda a fost Cvartetul de coarde ai carui membri activeaza in cadrul Filarmonicii Banatul si Rafael Muzicas, care a sustinut un mini-recital de vioara, acompaniat de Orchestra Maggiore. Scolile de tango din Timisoara – Tango del Alma, Tango Arte, Tango Malena, Tango Timisoara si Tango Vivo s-au alaturat si ele Maratonului Artelor.

Scriitorul Robert Serban i-a incantat pe cei prezenti cu un moment de lectura publica, iar studenti de la Facultatea de Muzica si Teatru – sectia Actorie -, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, au interpretat poezii si i-au amuzat pe cei din public cu momentele actoricesti sustinute.

Seara, atmosfera a fost animata de baietii de la Implant pentru Refuz, iar apoi Dudu, de la Anonim TM, a pregatit un Generations Set pentru cei dornici de dans si socializare.

Cei prezenti la eveniment au imortalizat momentul in fotografii “la minut”, realizate de Photo Boutique.

O expozitie cu lucrari donate de artistii plastici Luisa Cube, Cristina Daju, Adrian Florin Pop, Alina Ondine Slimovschi, Claudiu Toma, Dan Toma si fotografii Caius Ovidiu Mersa si Ovidiu Carabet a fost deschisa pe tot parcursul evenimentului, precum si un targ de carte organizat cu carti donate.

In continuare o puteti ajuta pe Anda licitand operele donate de Luisa Cube si voucherele din cadrul Bursei Donatorilor. (R.P.)

*** Donatii se pot face si direct in conturile deschise pe numele:

Takacs Anda Carolina
Cont lei: RO25INGB0000999905864305
Cont euro: RO42INGB0000999908368054

sau prin intermediul Foundraiser-ului deschis pe Facebook: https://www.facebook.com/donate/324707771540352/2230784690507578/

sau prin PayPal
paypal.me/ImpreunaPentruAnda

Articole pe aceeasi tema: http://bit.ly/ImpactPress

Sursa foto: Facebook/Impreuna pentru Anda

Leave a Reply