Pentru a nu intina nobilele idealuri ale oportunismului politic, USR Timis a refuzat inscrierea in partid a singurului functionar din Primaria Timisoara care lupta solitar impotriva coruptiei din administratia locala

USR Timis a anuntat-o pe Mirela Toc, singurul functionar public din Primaria Timisoara care si-a asumat solitar lupta impotriva coruptiei din administratia locala, ca a refuzat cererea sa de inscriere in acest partid care sustine ca doreste sa “salveze” Romania.


Motivul este unul absolut hazliu: “Biroul local al USR Timisoara a considerat ca adeziunea dumneavoastra va reprezenta o directie de atac a actualei administratii, atat la adresa dumneavoastra, cat si a USR, incercand discreditarea dumneavoastra si a initiativelor justificate pe care le-ati intreprins. De aceea, va invitam sa ne fiti aproape in calitate de simpatizant, in perioada urmatoare, iar din 2020, cand vom prelua administratia, sa ne tratati cu aceeasi exigenta in calitate de functionar public”.

Daca nu ar fi fost real, acest mesaj trebuia inventat, pentru ca electoratul sa constientizeze modul in care aceasta uniune doreste sa salveze Romania. Prin jocuri de culise, aliante ad-hoc sau prinderea “buchetului” aruncat de vreo mireasa politica, in niciun caz prin solidarizarea cu luptatorii autentici pentru democratizarea institutiilor statului.

In urma acestui refuz neasteptat de a fi primita in USR, Mirela Toc a postat un mesaj distrugator pe Facebook.

“Am stiu tintotdeauna ca singura nu voi reusi in aceasta lupta cu ,,balaurii’’ din administratie, justitie sau politie. Si am crezut ca cei de la USR vor fi parteneri sinceri si hotarati ce vor lupta cu adevarat impotriva oricarui abuz si incalcare a legii din administratia locala. Am fost impresionata de elanul si determinarea lideriilor USR de la Bucuresti, Barna si Clothilde.

Dar socul vietii mele a fost atunci cand m-am decis sa ma inscriu in organizatia USR si am fost respinsa iar motivul pentru care am fost refuzata se refera tocmai la pozitia mea intransigenta impotriva faptelor de coruptie si impotriva abuzurilor savarsite de catre sefi din primaria Timisoara.

USR Timis declara ca nu doreste sa intre in conflict cu administratia locala si chipurile sa nu am eu probleme.

USR Timis mi-a dovedit ca nu difera cu nimic fata de restul partidelor si ceea ce face la ora actuala nu este decat o intoxicare a masei mari de votanti, pentru ca ei au nevoie doar de membrii executanti si supusi care sa netezesca drumul spre victoriei al sefilor de partid care s-au dovedit o gasca banala stransa cu un scop précis pe malurileBegai”, spune, printre altele, avertizorul de integritate din Primaria Timisoara. (Eva Theodorescu)

 

Leave a Reply