Eu cand vreau sa fluier, FLUIER! Un primar PSD din Timis il contrazice pe Calin Dobra si recunoaste ca la congresul de la Bucuresti l-a huiduit si fluierat pe Marian Oprisan

Primarul comunei Iecea Mare, Liviu Tomulea, care a facut parte din delegatia PSD Timis prezenta la congresul de la Bucuresti, a recunoscut ca l-a huiduit si fluierat pe Marian Oprisan in momentul in care acesta a incercat sa tina un discurs, iar ca acest gest ar fi unul “penibil” pentru un partid de talia PSD.


Aceasta dezvaluire vine pe fondul disputei publice dintre Sorin Grindeanu si Calin Dobra pe tema huiduielilor de la congres, in contextul in care presedintele CJ Timis a afirmat ca nimeni din delegatia timiseana nu a facut parte din corul zgomotos care a blocat discursul duplicitarului Oprisan.

“Nu pot sa zic ca au fluierat chiar toti primarii si delegatii din Timis, dar marea majoritate au fluierat. Aveti cuvantul meu de onoare ca s-a fluierat. A fost si o chestie penibila, dar a fost si de val. Sincer, imi pare rau ca s-a intamplat, mai ales la un eveniment de asemenea anvergura. Totusi, trebuie sa dam dovada de oameni cu caracter. Dar cred ca valul ne-a luat pe toti. Am fluierat si eu si am huiduit. Nu ne-am asteptat sa aiba discurs. S-au suparat colegii de discursurile lui si de pozitiile duplicitare. Cand a fost dl Dragnea presedinte nu a avut curaj sa ia pozitie ferma in fata lui si nici macar prin presa nu am vazut, si acum iar vine sa ne tina lectii de morala. Aia a fost supararea”, a recunoscut Liviu Tomulea. (Mara Ion)

Leave a Reply