Acest tanar cumsecade este suspectat ca a jefuit o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei! Cine-l recunoaste este rugat sa sune la 112

Principalul suspect in dosarul jefuirii unei case de schimb valutar din centrul Timisoarei, care a avut loc in data de 16 mai 2019, in jurul orelor 16,40, a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate in zona.


Individul inca nu-si acoperise fata cu cagula, pentru a navali in casa de schimb valutar, astfel ca trasaturile sale ar putea fi recunoscute cu usurinta de cei care l-au vazut vreodata.

Anchetatorii de la Investigatii Criminale au decis, cu acordul procurorului de caz, sa faca publice imaginile de pe camerele de supraveghere si sa ceara ajutorul populatiei pentru identificarea talharului care, dupa ce a amenintat casiera cu un cutit, a reusit sa sustraga si sa dispara cu suma de 23.000 de euro.

„Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unei persoane in instrumentarea unui dosar penal.

Barbatul din imagini este o persoana a carei identificare ar putea sa conduca la rezolvarea unui dosar penal inregistrat la nivelul Serviciului de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

In fapt, in data de 16 mai, politistii timiseni au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Craiului din municipul Timisoara, o persoana necunoscuta a patruns in incinta unei case de schimb valutar, iar prin amenintarea angajatei cu un cutit, ar fi sustras suma de aproximativ 23.000 de euro.

Cei care pot oferi informatii, care sa ajute la solutionarea cauzei, sunt rugati sa apeleze Serviciul de Urgenta 112”, transmit reprezentaníi IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply