WANTED! Peste 200 de politisti din Timis, pe urmele criminalului care a ucis in bataie un barbat si a ranit alte cinci persoane

Peste 200 de politisti din Timis si judetele invecinate sunt mobilizati pentru prinderea criminalului Ionel Boldea, 33 de ani, dintr-o localitate de langa Faget, acuzat ca, miercuri dimineata, a ucis un barbat in bataie si a ranit alte cinci persoane.


Pentru gasirea fugarului este folosit un elicopter, precum si o drona, totodata fiind instituite filtre ale politiei atat in judetul Timis, cat si la intrarea in Bihor, Arad si Caras-Severin.

Potrivit IPJ Timis, un tanar a atacat, miercuri dimineata, un barbat si o femeie, sot si sotie, aflati la jogging intr-un parc din orasul Faget. Pe barbat l-a omorat in bataie, folosind si o bata, iar femeia, lovita si ea cu bestialitate, a ajuns in stare grava la spital.

Apoi, agresorul a plecat cu o bicicleta spre localitatea Temeresti, iar pe drum a mai batut trei persoane. Ulterior, a furat o masina, cu care a lovit un alt barbat. In incercarea de a-l prinde, politistii au tras trei focuri de arma asupra masinii, dar fara succes.

La scurt timp dupa crima comisa in parcul din Faget, criminalul a fost surprins de o camera de supraveghere, amplasata in fata unui magazin din localitatea Temeresti, cum incearca sa deschida usa unui local. Pentru ca aceasta este inchisa, barbatul loveste in mod repetat cu pumnul in usa, iar apoi urca pe bicicleta si pleaca.

In cursul cautarilor, ieri dupa-amiaza, politistii au gasit masina pe care Boldea a furat-o si a fugit de oamenii legii, abandonata intr-un stufaris pe DC 682D, intre localitatile Temeresti si Faget. (V.E.)

 

Leave a Reply