Contre si ironii intre Maria Grapini si Clotilde Armand. “Este clar ce interese apara romanca clotilde!”, scrie Grapini pe Facebook

Dupa ce a indraznit sa o ironizeze pe Mariei Grapini (PSD), fiindca a tipat la Donald Tusk in plenul Parlamentului European, Clotilde Armand (USR) s-a ales, la randul sau, cu o serie de reprosuri din partea europedepuatei din Timisoara, schimburile de replici intre cele doua doamne atragand atentia internautilor.


Disputa a fost starnita de atacul virulent, lansat joi, de Maria Grapini la adresa presedintelui PE, Donald Tusk, urmat de gestul mai putin obisnuit pentru un politician – s-a laudat singura pentru ceea ce a facut, prin intermediul unui comunicat de presa.

Sambata, Maria Grapini a tinut sa ii dea replica eurodeputatei USR, tot pe Facebook, printr-o postare din care nu lipsesc greselile de exprimare cu care deja ne-a obisnuit: “madam clotilde armand ma critica pe pagina ei de facebook pentru ca am indraznit sa-l infrunt pe domnul Tusk. Mare ipocrizie! Ea nici macar nu a stat in sala la dezbatere! Apoi ar fi trebui sa se gandeasca de ce pe seful ei, domnul Ciolos l-au cam fluerat cand a vorbit si pe pe mine nu!!! Este clar ce interese apara romanca clotilde! Urmariti-o in urmatorii cinci ani si va veti convinge!”.

Nici Clotilde Armand nu s-a lasat mai prejos, revenind la scurt timp cu o noua reactie, si mai dura decat prima: “Stiti ce se intampla atunci cand ii spui dnei Grapini ca nu este in regula sa tipi in Parlamentul European si te lauzi intr-un comunicat de presa cu asta? Inseamna ca nu esti ‘patriot adevarat”! Inseamna ca bunul simt trebuie interzis si inlocuit cu lectii de grapineza. Da, da. Asa crede doamna din Letitia. PS: Vorba lui Nenea Iancu: ‘Moftangioaica romana vorbeste romaneste numai avec les domestiques, incolo frantuzeste – acu ia lectii de limba engleza'”. (Mara Ion)

Leave a Reply