Femeia de 59 de ani lovita cu piciorul in cap de criminalul din Faget a murit la spital! “Suntem socati, nu intelegem de unde atata ura, agresivitate”, a reactionat directorul Spitalului Judetean Timisoara

O a doua victima a atacului sangeros din Faget a murit, sambata, la Sectia de anestezie si terapie intensiva (ATI) a Spitalului Judetean Timisoara. Este vorba despre sotia barbatului ucis de Ionel Boldea, in parcul din Faget, care avea 59 de ani.


Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara a confirmat faptul ca femeia atacata, miercuri, in timp ce facea jogging, intr-un parc, a murit.

„Toti suntem bulversati si socati de ce s-a intamplat la Faget. Din pacate, doamna internata la noi, in urma acelei agresiuni extrem de violente, a incetat azi din viata. A fost adusa cu traumatism cranio-cerebral extrem de complicat. S-au facut demersurile pentru o terapie corespunzatoare, cu interventie in regim de urgenta, monitorizare in permanenta, dar leziunile au fost mult prea profunde si prea grave pentru a supravietui. Suntem socati, nu intelegem de unde atata ura, agresivitate. O victima cade din nou in fata agresiunilor unor persoane care n-ar trebui sa circule libere,” a declarat Marius Craina.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, in total, Ionel Boldea a ranit, miercuri, sase persoane, un barbat fiind omorat.

Individul de 33 de ani a mers in parcul din orasul Faget, miercuri dimineata, unde a atacat un barbat si o femeie, sot si sotie, care faceau jogging. I-a lovit cu pumnii si cu picioarele, dar si cu o bata. Ca urmare a loviturilor primite, barbatul a murit, iar femeia a suferit rani grave, decedand, sambata.

Ionel Boldea, ar fi consumat droguri, printre care si cocaina, inainte de atacuri. Conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele doua victime pe care le-a batut in parcul din orasul Faget. Cei doi erau parintii fostei iubite a tanarului, dar ei nu au fost de acord cu relatia, astfel ca le-au interzis sa se mai vada.

Dupa ce i-a atacat pe cei doi soti, barbatul a parasit orasul Faget si s-a deplasat cu o bicicleta pana in satul Teremesti, unde s-a intalnit cu o femeie, pe care a inceput sa o loveasca cu pumnii si cu un bat, pana cand a cazut la pamant. Femeia a suferit leziuni ce necesita 50 de zile de ingrijiri medicale si care i-au pus viata in pericol.

In trecut, potrivit reprezentantilor Politiei Timis, barbatul a fost condamnat cu amenda penala pentru loviri si alte violente, dupa ce a batut un tanar care a avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale, in anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat in alte doua dosare penale pentru loviri si alte violente. (V.E.)

Leave a Reply