Un medic stomatolog din Timisoara s-a sinucis! “Ai ajuns sa ma bati in fata copilului nostru si a mamei tale”, ii reproseaza acesta sotiei sale, intr-un lung bilet de adio postat pe Facebook

Bogdan Chisevescu, un medic stomatolog respectat in comunitatea din Timisoara, s-a sinucis, marti dupa-amiaza, nu inainte de a scrie si a posta pe Facebook un lung bilet de adio adresat sotiei sale. Barbatul in varsta de 39 de ani a fost gasit, din pacate, prea tarziu, in casa in care locuia impreuna cu partenera sa de viata si cu baietelul de doar cativa ani.


Din scrisoarea postata pe reteaua de socializare reiese ca, in ultimele luni, Bogdan Chisevescu nu se mai intelegea cu sotia lui, pe care o acuza ca l-a batut de mai multe ori, chiar de fata cu fiul si cu soacra sa, invinovatind-o ca isi dorea sa-si refaca viata fara el.

„Mie ce imi mai ramane? Sa ma uit la tine cum iti neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru ca esti prea ocupata sa te distrezi? Chiar crezi ca sunt atat de prost? Dragostea si altruismul au niste limite. E momentul ca si eu sa fiu egoist, pentru ca nu mai pot suferi mai mult de atat! Viata mea a devenit un chin infiorator!”, a scris barbatul in postarea publicata pe Facebook.

A fost gasit fara suflare chiar de sotie, cu o funie prinsa in jurul gatului si cu venele taiate la ambele maini. Se pare ca a incercat sa se spanzure, dar nu a reusit, motiv pentru care a decis sa-si taie venele la ambele maini.

“Acum pot spune impacat ca este penibil ce faci de un an de zile, adica incerci sa te scapi lent amiabil de mine incat tu sa beneficiezi de toate avantajele din partea mea, adica a unui om care te iubeste si isi iubeste copilul. De ce? Pentru ca nu iti poti ierta faptul ca esti violenta cand iti pierzi controlul? (…)Viata mea a devenit un chin infiorator! Tuturor celor care v-am gresit va spun sincer ca imi pare rau”, si-a incheiat victima mesajul. (V.E.)

10 thoughts on “Un medic stomatolog din Timisoara s-a sinucis! “Ai ajuns sa ma bati in fata copilului nostru si a mamei tale”, ii reproseaza acesta sotiei sale, intr-un lung bilet de adio postat pe Facebook

  1. Incredibil .. om de milioane , empatic , un profesionist remarcabil 🙁 Dumnezeu sa îl odihnească !

  2. Păi dacă doamnei îi plăcea să se mai și distreze e ceva firesc, doar sunt tineri, dacă nu acum atunci când? La 80 ani? Măi, nu fiți proști, și dați-le doamnelor și distracție că uite unde se ajunge!

  3. Mda, halal caracter! Bine ca esti tu destept si te faci vizibil printre toti! Osanu semnalizatoru’ prostiei. Nu-i pacat sa nu iti vezi de viata ta si sa te abtii de la comentarii de genul care pot rani un copil in viitor. A.k.a tu esti curva de om, areti cu degetul (spre tine)

  4. Bravo, Ralucuto, bravo! E nevoie de ceva pt a baga un om in mormant. Mai 2 si ajungi vedeta, ne uitam la documentare despre tine pe Discovery.
    Se vede si de unde i se trage,daca mama ei a stat si s-a uitat cum ea isi lovea sotul, e clara situatia. Pacat de bietul copil, poate se sesiseaza totusi protectia copilului, ca sa aiba o sansa la o viata normala, fara violenta. Tic tac tic tac.
    Pacat de el, a fost intr-o depresie crunta si nevasta-sa l-a ingropat in ea.

  5. Unde e biletul de adio??? Pe fb cui? Intamplator suntem prieteni pe fb si nu e nici un bilet.
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

  6. Mesajul a fost sters, probabil de cucoana Raluca. Ma gandesc ca a avut acces la telefon. E bine ca nu l-a sters la timp, altfel nimeni nu stia motivul si acum poza in vaduva afectata. Mare pacat de Bogdan, un om valoros terminat de o curva in calduri.

Leave a Reply