Misiune de salvare in zona localitatii Masloc! Un cioban care a sunat la 112 si a lesinat in timpul convorbirii, cautat de aproape 8 ore

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis a dislocat importante forte si mijloace tehnice in zona localitatii Masloc, intr-o actiune de salvare contracronometru, dupa ce un barbat a sunat la 112 pentru a anunta ca se simte rau si a lesinat in timpul convorbirii cu operatoarea de la dispeceratul de urgenta.


“In jurul orei 10,42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzand dureri de cap si stare de lesin. In timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia ramanand deschisa. Cu ajutorul aplicatiei Cord Com s-a determinat raza de actiune”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Au fost dispuse masuri de cautare a persoanei inconstiente, iar in zona localitatii Masloc au fost trimisi, urgent, 2 ofiteri, 16 subofiteri, 1 caine de cautare-salvare, 3 autospeciale de serviciu, 1 autosanitara SMURD tip B, 1ACI, o senilata si o autospeciala canina. La aceste forte s-au raliat un elicopeter SMURD, un voluntar cu caine de cautare-salvare, SVSU Masloc, dar si 13 voluntari de la SVSU Arad, doi politisti si doi jandarmi.

Dupa aproape 8 ore de cautari, persoana care a sunat la 112 inca nu a fost gasita. Cautarile continua. (Mara Ion)

 

Leave a Reply