Perchezitii de amploare la traficantii de tigari din Timis si Arad. 11 suspecti dusi la sediul DIICOT si marfa de aproape 350.000 de euro ridicata in vederea confiscarii

Politisti si jandarmi din Timis au participat, astazi, la o operatiune de amploare declansata de procurorii DIICOT Arad, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de combatere a criminalitatii organizate Arad, care a avut ca obiect destructurarea unui grup infractional organizat specializat in contrabanda cu tigari pe zona de vest a Romaniei.


Potrivit unui comunicat de presa al DIICOT, au fost efectuate un numar de 21 de perchezitii domiciliare (13 pe raza judetului Arad si 8 pe raza judetuluiTimis) si vor fi puse in executare mandate de aducere emise pe numele a 11 suspecti/inculpati.

“Pana in prezent a fost indisponibilizata cantitatea totala de 115.990 pachete de tigarete de contrabanda, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infractionala desfasurata de catre membrii retelei infractionale este in valoare totala de 1.597.453 lei (342.829 euro)”, ne-au comunicat procurorii.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul IPJ ARAD, IJJ ARAD, IPJ TIMIS si IJJ TIMIS. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. (V.E.)

Leave a Reply