ALERTA! Un detinut a evadat de la un punct de lucru din Timisoara! Este cautat de echipaje de politisti si jandarmi, iar cetatenii care-l vad sunt rugati sa sune la 112

Filtre pe strazi si sosele, mobilizare maxima la nivelul politiei, jandarmeriei si a cadrelor din penitenciar, dupa ce un detinut a disparut de la un punct de lucru din Timisoara si se ascunde de urmaritori.


Ion Murariu, 41 de ani, care-si ispasea o pedepasa de 4 ani si sase luni de inchisoare in Penitenciarul Arad, si mai avea doar cateva luni pana la liberare, a fugit din santierul unei firme de constructii din Timisoara, unde lucra cu echipa de detinuti, ca urmare a faptului ca-si executa pedeapsa in regim semideschis.

In jurul orei 13, s-a constatat disparitia lui si s-a dat alarma.

“In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratele de Politie ale judetelor Arad si Timis, Inspectoratele Judetene al Jandarmeriei Arad si Timiş, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera”, au transmis reprezentantii Penitenciarului Arad.

La momentul parasirii punctului de lucru, detinutul era imbracat cu tricou albastru, bluză neagra, pantaloni gri-verzui, sapca neagra, rucsac negru cu litera M pe el si era tuns “capac”.

Pentru orice informatie cu privire la  persoana in cauza, cetatenii sunt rugati sa apeleze la numarul unic de urgenţă 112 sau la Penitenciarul Arad, la numărul de telefon: 0257/2121661 sau 0752/090234. (V.E.)

Leave a Reply