Timisorenii, chemati la un nou protest! “Nu abandonam! Coruptia poate fi invinsa. Judecarea Caracatitei”, este pretextul mitingului de maine

Disparitia din viata publica a lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, care a fost trimis la inchisoare pentru 3 ani si jumatate, nu a adus mult asteptatele schimbari la varful partidului de guvernamant.


Dupa mazilirea locotenentilor lui Dragnea, care au fost trecuti in planul secund al deciziilor de partid si li s-a interzis sa mai faca declaratii publice, PSD-ul merge inainte cu aceleasi metehne mioritice.

In aceste conditii. liderul de partid si premierul Viorica Dancila a devenit tot mai contestat de catre romani, mai ales pentru faptul ca ignora recomandarile GRECO si ale Comisie de Venetia privind legile justitiei, totodata, declarand in mai multe randuri ca nu doreste desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor, asa cum cer expertii europeni.

Astfel, timisorenii sunt chemati din nou la protest! Mitingul va avea loc, duminica, in Piata Victoriei. De aceasta data, cetatenii sunt invitati sa-si manifeste atitudinea civica sub sloganul: ”Nu abandonam! Coruptia poate fi invinsa. Judecarea Caracatitei”.

”NU ABANDONAM! Duminica, 15 iulie de la 19, protestam impotriva campaniei din ultimele 18 luni de amputare a justitiei si a celor care duc aceasta campanie: o caracatita care se intinde de la borfasii protejati de partide politice pana la oameni controlati de acestia din functii publice si trusturi media. Coruptia poate fi invinsa!”, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. (Mara Ion)

Leave a Reply