Ministrul Transporturilor, implicat intr-un accident rutier. Razvan Cuc se grabea la sedinta PSD, unde se decide soarta mai multor ministri

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost implicat luni intr-un accident rutier, potrivit unui comunicat al ministerului.


Limuzina in care demnitarul, si care era condus de o alta persoana, a fost acrosata de un alt automobil, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Ministrul Transporturilor s-a prezentat, urgent, la spital, undea fost supus unui set de analize. Concluzia medicilor a fost ca se afla in afara oricarui pericol. In schimb, in urma accidentului a fost ranita usor o alta persoana.

Razvan Cuc urma sa participe, azi, la sedinta conducerii PSD, unde se va  decide soarta mai multor ministri din Cabinetul Dancila.

Comunicatul Politiei Romane:

“In jurul orei 10, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, in care au fost implicate 2 autoturisme in miscare si 4 stationate.
In urma evenimentului rutier, a rezultat o victima, barbat in varsta de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme.

Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier.

Conducatorii auto au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind 0″. (V.E.)

UPDATE! Soferul masinii în care se afla Razvan Cuc ar fi cel vinovat de producerea accidentului in urma caruia ministrul a ajuns la spital, fiindu-i pusa o mana in ghips. Soferul ar fi facut o depasire neregulamentara, peste marcajul continuu, moment in care masina cu care se deplasa demnitarul a fost acrosata de un alt autovehicul, potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere.

 

Leave a Reply