Expozitia cu cel mai mare succes la public, in pregatirea la Camera de Comert din Timisoara! Salonul Industriei Usoare, editia de vara – toamna, in perioada 11 – 15 septembrie 2019 (P)

Salonul Industriei Usoare organizat la Timisoara se bucura de un real succes in randul publicului banatean, dar si a expozantilor traditionali, motiv pentru care conducerea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis a programat, pentru anul acesta, nu mai putin de sase editii.


Astfel, editia vara-toamna a Salonului Industriei Usoare va fi deschisa pentru marele public, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, in perioada 11 – 15 septembrie 2019.

Manifestarea reuneste peste 65 de expozanti din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, articole de pielarie si blanarie, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonturi etc. – la preturi corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Ca la toate editiile, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. 

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

 

Leave a Reply