BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Cum se carpesc gropile pe strazile Timisoarei? “Asa ceva nu am vazut in viata mea! Plomba din asfalt va tine pana prima ploaie!”

O echipa de muncitori de la Drumuri Municipale Timisoara a fost surprinsa, in plin avant de “carpire” a gropilor din asfalt, pe o strada din cartierul Freidorf.

Exercitiul de plombare “made in Timisoara” ne-a fost descris de Doinel Malcoci, fostul lider de sindicat al politistilor din Timis, ca fiind o lucrare de mantuiala, care va tine doar pana la prima ploaie.

“Pe drumari i-am intalnit pe strada Constantin Silvestri, in timp ce incercau sa astupe gropile din asfalt. O bataie de joc! Un muncitor arunca asfalt de sus, dintr-o camioneta in miscare, iar doi colegi tasau cu lopetile. In dorul lelii… Lucrarea asta va tine pana la prima ploaie. Eu stiu ca gaurile din asfalt de curata, se pune o substanta fierbinte, ca bitumul sa faca priza. Asa ceva n-am vazut in viata mea!”, ne-a relatat, plin de revolta civica, fostul politist Doinel Malcoci. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: