O interventie de urgenta a pompierilor de la ISU Timis a impiedicat producerea unei explozii pe domeniul public! Langoseria mobila din Calea Buziasului a ars in intregime, butelia de gaz extrasa la timp

Un echipaj de la ISU Timis a actionat, marti dupa-amiaza, pentru stingerea unei gherete de langosi amplasata pe un trotuar din Calea Buziasului, care a luat foc si a ars ca o torta.


S-a intervenit cu o autospeciala de stingere, un ofiter si 5 subofiteri, iar sosirea rapida a militarilor la fata locului a impiedicat producerea unei posibile explozii, intrucat, dupa cum ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis, din ghereta in flacari a fost extrasa o butelie.

Langoseria mobila a ars in intregime, insa a fost distrus partial si un autoturism Renault parcat in apropiere.

“Initial, nu s-au identificat victime, dar a venit un tanar de 17 ani care prezinta arsuri de gradul 2 pe membrele superioare si pe gat (aproximativ 3% din suprafata corpului), constient, cooperant. A fost preluat de catre un echipaj SAJ”, ne-a mai transmis Elena Megherea.

Conform unei ciudate prevederi a legislatiei in vigoare, langoseriile aflate pe domeniul public nu se incadreaza pentru avizare si autorizare pe partea de securitate la incendiu.

Deocamdata, nu s-a stabilit cine sunt proprietarii gheretei distrusa in incendiu, insa cetatenii din zona spun ca aceasta nu avea autorizatie de functionare si ocupa domeniul public in mod clandestin, ceea ce inseamna ca responsabilii de la primarie, inspectorii de zona, nu-si prea faceau treaba… (Mara Ion)

 

Leave a Reply