Flagrant cu 5.000 de bilete de tramvai falsificate, organizat la Timisoara de politistii Sectiei 3! Un tipograf si o vanzatoare, retinuti

Operatiune organizata ca la carte de politistii Sectiei 3 Timisoara, in noaptea de joi spre vineri, in urma careia au reusit sa surprinda in flagrant doua persoane, in timp ce tranzactionau nu mai putin de 5.000 de bilete de calatorie pe mijloacele de transport in comun din Timisoara (STPT) false.


Titlurile de calatorie valabile pe tramvaie, troleibuze si autobuze au fost falsificate la o imprimerie din Timisoara, de catre un tipograf in varsta de 43 de ani, iar acesta le punea in vanzare prin intermediul unei vanzatoare de la un magazin. Tanara in varsta de 30 de ani a recunoscut, in timpul audierilor, ca detine la domiciliu inca un pachet cu 5000 de bilete falsificate, pe care le-a predat politistilor.

Cei doi au fost retinuti pentru inselaciune, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals si urmeaza sa fie dusi pentru audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Prejudiciul creat STPT, in cazul in care cele 10.000 de bilete ar fi fost comercializate, se ridica la 25.000 de lei.

Actiunea a fost organizata cu sprijnul specialistilor in filaj de la Brigada de Operatiuni Speciale.

Cu siguranta, in urma acestui semnal de alarma pentru Societatea de Transport Public Timisoara, vor trebui imbunatatite elementele de siguranta ale biletelor de calatorie. (Mara Ion)

Leave a Reply