BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Fostul lider de sindicat al politistilor din Timis si-a dat cu parerea in cazul crimelor ingrozitoare de la Caracal. “Localizarea apelului Alexandrei se putea face in jumatate de ora”

Aflat intr-o vizita de prietenie la “fratii” sai din Iordania, fostul lider de sindicat al politistilor din Timis, colonelul in rezerva Doinel Malcoci, a intervenit la o emisiune TV pentru a critica dur Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care nu a reusit sa localizeze la timp victima criminalului din Caracal.

In opinia sa, cu tehnica detinuta de STS, Alexandra Macesanu ar fi trebuit gasita in jumatate de ora, nu dupa 19 ore.

“Fiind vorba despre viata unui om, problema se poate rezolva in jumatate de ora. Te duci, verifici, daca nu se confirma, asta este… STS detine monopolul in ceea ce priveste identificarea telefoanelor si a locurilor de unde se suna. Cel de la 112 discuta cu cel de la STS, care trebuie sa-i spuna localizarea in secunda doi. Au fost cetateni care s-au pierdut in padure si au fost gasiti tocmai datorita telefoanelor ce le aveau la ei”, a explicat Doinel Malcoci.

Interventia sa a fost considerata una de specialitate, in conditiile in care, in ultimii ani de cariera, inainte de a iesi la pensie, politistul si-a desfasurat activitatea la dispeceratul IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: