Fostul lider de sindicat al politistilor din Timis si-a dat cu parerea in cazul crimelor ingrozitoare de la Caracal. “Localizarea apelului Alexandrei se putea face in jumatate de ora”

Aflat intr-o vizita de prietenie la “fratii” sai din Iordania, fostul lider de sindicat al politistilor din Timis, colonelul in rezerva Doinel Malcoci, a intervenit la o emisiune TV pentru a critica dur Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care nu a reusit sa localizeze la timp victima criminalului din Caracal.

In opinia sa, cu tehnica detinuta de STS, Alexandra Macesanu ar fi trebuit gasita in jumatate de ora, nu dupa 19 ore.

“Fiind vorba despre viata unui om, problema se poate rezolva in jumatate de ora. Te duci, verifici, daca nu se confirma, asta este… STS detine monopolul in ceea ce priveste identificarea telefoanelor si a locurilor de unde se suna. Cel de la 112 discuta cu cel de la STS, care trebuie sa-i spuna localizarea in secunda doi. Au fost cetateni care s-au pierdut in padure si au fost gasiti tocmai datorita telefoanelor ce le aveau la ei”, a explicat Doinel Malcoci.

Interventia sa a fost considerata una de specialitate, in conditiile in care, in ultimii ani de cariera, inainte de a iesi la pensie, politistul si-a desfasurat activitatea la dispeceratul IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *