PETITIE! In cat timp schimba Primaria Timisoara un bec ars, pe o strada lasata complet in bezna? In 30 de zile, daca nu apar complicatii

Desi primarul Nicolae Robu pare tot mai preocupat de rezolvarea problemelor cetatenesti din Timisoara, pe masura ce se apropie alegerile locale de anul viitor, angajatii primariei, functionarii publici platiti cu salarii grase pentru administrarea treburilor cetatii, isi desfasoara activitatea dupa modelul jucatorilor de fotbal care vor sa-si schimbe antrenorul.


Adica, in dorul lelii, oferindu-si termene cat mai lungi pentru rezolvarea unor probleme cetatenesti care pot solutionate imediat.

Bunaoara, ca sa schimbe un bec pe o strada de la periferia orasului, le trebuie nu mai putin de 30 de zile. Nu este o gluma, acesta este termenul primit de un cetatean, platitor de taxe si impozite la Timisoara, cand a reclamat faptul ca nu iluminatul public de pe strada Lucerna nu mai functioneaza, lasand o zona periferica a orasului cultural la discretia hotilor.

“Cererea dumneavoastra cu subiectul „nu functioneaza iluminatul stradal“ a fost inregistrata cu numarul WW2019-002048 din data 07.08.2019, cu termenul de rezolvare 06.09.2019 la departamentul Directia Generala Drumuri Poduri Parcaje si Retele de Utilitati. Puteti verifica starea cererii Dvs. incepand cu data 09.08.2019, la adresa www.primariatm.ro, cu codul de validare…”, este raspunsul oficial primit de petentul Ioan Barcian.

Asadar, o pana de curent ce poate fi remediata, probabil, intr-o ora, schimbarea unui bec – care-i poate lua unui electrician maximum 15 minute, o banala verificare tehnica la tabloul general al strazii, care poate dura cateva minute, sunt operatiuni complicate pentru care oamenii primariei isi rezerva un timp de reactie citadina de 30 de zile.

Iar Nicolae Robu si-a infiintat o linie fierbinte pentru sesizari anticoruptie, fara sa-i fi trecut prin cap sa activeze o asemenea linie si anti-leneveala… (Mara Ion)

 

Leave a Reply