Solutii de finantare pentru antreprenorii admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019. CCIA Timis gazduieste un seminar despre creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM (P)

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Banca Transilvania, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza, in data de 20 august 2019, cu incepere de la ora 11, in Sala Nera 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din bd. Eroilor de la Tisa, nr.22, seminarul de informare cu tema: “Solutii financiare de sustinere a mediului antreprenorial“.


Vor fi prezentate solutiile de finantare si garantare destinate antreprenorilor aflati la inceput de drum, declarati admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019 si care intentioneaza sa acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

In plus, participantii vor afla informatii privind solutiile de finantare şi de garantare pentru investitii si dezvoltarea afacerilor, cresterea calitatii vietii – Programul “Investeste in tine”, Programul „Prima masina”, Programul „Prima Casa”, dar si produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru initierea si dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi sustinute de Gheorghe Lapadat, director general FNGCIMM, Leonard Cornoiu, director Departament Programe Europene, Banca Transilvania, Viorel Carstea, director executiv FNGCIMM, si Andra Veres, sef Serviciu Garantare FNGCIMM.

Participarea este gratuita pe baza de invitatie. Inregistrarea participarii si informatii suplimentare 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro , Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT. (I.P.)

Leave a Reply