Nasul de cununie al fiului lui Adrian Nastase, noul sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor! Constanteanul Miron-Horia Constantinescu, prieten cu bodyguarzii de instanta a lui Dragnea

Functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a fost preluata, de ieri, de Miron-Horia Constantinescu, care pana in prezent a condus Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta.


Acesta a devenit cunoscut pentru controalele sale la diverse restaurante de pe litoral, intotdeauna televizate si zgomotoase, dar si prin exotismul sanctiunilor aplicate dupa inspectii.

La un moment dat, a intrat intr-un conflict mediatizat cu urmasul lui Radu Mazare, primarul PSD-ist al Constantei, Decebal Fagadau, dupa ce a cerut ca toate locurile de joaca din oras sa fie inchise, pentru ca ar reprezenta un pericol iminent pentru copii.

Conform unor surse de la Palatul Victoria, premierul Viorica Dancila a decis sa-l dea jos de la sefia ANPC pe Marius Pirvu si sa-l inlocuiasca cu Miron-Horia Constantinescu, la cererea ministrului Economiei, Niculae Badalau, dar si in urma lobby-ului facut de Adrian Nastase. 

Horia Constantinescu, membru PSD, este nasul de cununie al fiului cel mare al fostului prim-ministru Adrian Nastase, Andrei. De asemenea, noul sef al ANPC are, alaturi de Andrei Nastase, un restaurant in Parcul Regele Mihai (fost Herastrau) din Bucuresti, potrivit ziarului constantean Info Sud-Est.

De asemenea, Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, unul dintre liderii politici care au contribuit la instaurarea comunismului in Romania si nu s-a dezis niciodata de trecutul sau, dar nici de prieteniile pe care le-a cultivat de-a lungul timpului.

Noul sef national al Protectiei Consumatorilor s-a facut remarcat si in octombrie 2017, cand presedintele de atunci al PSD, Liviu Dragnea, a venit la judecata insotit de cativa bodyguarzi, ca garzi de corp.

Horia Constantinescu a spus atunci ca este prieten cu doi dintre durii care au venit la Inalta Curte impreuna cu un alt fost lider PSD, Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. De altfel, nu s-a sfiit sa se fotografieze cu ei, pentru a demonstra ca, daca este nevoie, poate controla trupa de interventie… (foto)

„Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator titrat! Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. Imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!”, a declarat, atunci, seful OPC Constanta.

Constantinescu a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, restaurantul din Herestrau pe care il are impreuna cu Andrei Nastase. (V.E.)

Leave a Reply