BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Dolarul, moneda nationala a Ucrainei? Petitie publica lansata in tara vecina, prin care se cere inlocuirea grivnei cu dolarul

O petitie prin care se solicita efectuarea unei reforme monetare si inlocuirea grivnei cu dolarul american a fost publicata, in Ucraina, pe pagina de web a Administratiei Prezidentiale.

Conform petitiei depuse la data de 7 august, „in legatura cu situatia instabila pe piata valutara nationala a Ucrainei se solicita efectuarea unei reforme monetare si inlocuirea valutei nationale a Ucrainei, grivna, pe una mai stabila – dolarul SUA”.

Totodata, initiatorii petitiei propun recalcularea preturilor, tarifelor, salariilor, burselor si pensiilor.

Pana in prezent, 1596 persoane au semnat petitia.

Potrivit legislatiei, daca o petitie online, adresata presedintelui, Parlamentului sau Guvernului, este semnata de mai mult de 25.000 de cetateni, aceasta trebuie luata in considerare in maximum trei luni. (I.P.)

Nota: articol preluat din ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, Ucraina, partener Impact Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *