Agresor cu “brisca” retinut de jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, dupa ce a ranit un tanar aflat la un festival din Costesti

Jandarmii din cadrul Gruparii Mobile Timisoara care au asigurat masurile de ordine la festivalul desfasurat, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea Costesti, din judetul Hunedoara, au identificat si retinut un tanar care a folosit cutitul intr-o disputa violenta cu un alt participant la eveniment.


Astfel, pe timpul desfasurarii festivalului, in noaptea de 17/18 august, in jurul orei 1, echipajul de jandarmi aflat in zona in care un public numeros urmarea spectacolul a fost sesizat de catre un tanar, cu privire la o agresiune la care acesta a fost victima. Tanarul, in varsta de 18 ani, le-a precizat jandarmilor ca, pe fondul unor neintelegeri avute cu un barbat din multime, a fost taiat pe brat cu un cutit.

Jandarmii l-au condus pe cel ranit la echipajul de ambulanta aflat la fata locului, pentru a i se acorda primul ajutor.

“Pe baza semnalmentelor primite, oamenii legii l-au depistat, in scurt timp, pe cel ce atacase cu cutitul, care incerca sa se piarda in multimea prezenta in fata scenei. La perchezitia corporala efectuata, jandarmii au gasit cutitul cu care acesta a recunoscut ca a lovit”, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Persoana a fost identificata, avand varsta de 20 de ani si domiciliul in orasul Geoagiu din judetul Hunedoara si a fost predata politistilor pentru continuarea cercetarilor. (V. Enciu)

Leave a Reply