SOC! Bogdan Draghici, presedintele asociatiei TATA, arestat pentru 30 de zile sub acuzatia ca si-ar fi violat fiica minora

A militat ani de zile pentru drepturile tatilor si impotriva discriminarii acestora, iar acum este acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega. Este vorba despre Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., care a fost arestat pentru 30 de zile.


Judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori, marti seara, sub acuzatiile de viol si agresiune sexuala.

Instanta a admis propunerea de arestare preventiva facuta de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care il acuza pe Bogdan Draghici ca si-a agresat sexual fiica este minora. Faptele ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani si, potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba de mai multe victime.

Conform informatiilor postate pe portalul instantelor de judecata, sotia lui Bogdan Draghici, medic pediatru, cu care este in divort, a solicitat in luna iulie emiterea unui ordin de protectie impotriva tatalui vitreg, in numele uneia dintre fiicele sale minore. Cererea a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 5, apelul aflandu-se, in prezent, pe rolul Tribunalului Bucuresti.

Un alt dosar, referitor la nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului, a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 5 pe 12 iulie, inca nefiind stabilit un termen de judecata. (V.E.)

Leave a Reply