Prefectul Eva Andreas, de doi ani la conducerea judetului Timis. “Multumesc tuturor celor care au pus umarul la bunul mers al lucrurilor!”

Discret si eficient, asa ar putea fi caracterizat mandatul Evei Georgeta Andreas la conducerea Prefecturii Timis, in ciuda perioadei dificile prin care a trecut judetul nostru.


Numita in aceasta functie in data 23 august 2017, de catre fostul premier Mihai Tudose, Eva Andreas a demonstrat ca si femeile sunt capabile sa conduca treburile unui judet de marimea si importanta Timisului, in conditiile in care, inainte, aceasta demnitatea guvernamentala a fost rezervata exclusiv barbatilor.

In aceasta dimineata, Eva Andreas a marcat, pe pagina sa de Facebook, implinirea a doi ani de la preluarea mandatului de prefect al Timisului si a multumit tuturor celor ce contribuie la dezvoltarea celui mai vestic judet al Romaniei.

„Au trecut doi ani de la preluarea mandatului de prefect al judetului Timis. Nu vreau sa fac bilanturi sau analize, ci doar sa le multumesc tuturor celor care au pus umarul la bunul mers al lucrurilor, celor care au facut eforturi imense in momente delicate. Au existat perioade dificile, insa cand am preluat functia am stiut ce presupune munca unui prefect si ca onorabila postura inseamna si o mare responsabilitate. Multe multumiri inca o data tuturor celor care se afla in serviciul public si contribuie la dezvoltarea judetului Timis”, este mesajul prefectului de Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply