COMUNICAT. PMP Timis sustine candidatura presedintelui “educator” pentru Romania (P)

Organizatia PMP Timis este onorata de anuntarea oficiala a candidaturii domnului Theodor Paleologu la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie 2019.


Theodor Paleologu a fost votat in unanimitate in data de 25 august 2019 de membrii Colegiului National al PMP la propunerea presedintelui de onoare al PMP, domnul Traian Basescu.

De asemenea, Mihail Neamtu a fost validat, totodata, pentru functia de purtator de cuvant al partidului si al campaniei prezidentiale. Consider ca impreuna cu Theodor Paleologu, PMP isi poate atinge toate obiectivele pe care si le-a propus, avand in persoana domnului Theodor Paleologu un candidat puternic, un profesionit, cu un cv impresionant, cu studii la Sorbona si la École Normale Supérieure, in Franta.

Theodor Paleologu  a fost diplomat si ambasador al Romaniei in Danemarca si Islanda in perioada 2005 – 2008. Tocmai de aceea, prin vocea candidatului sau, PMP va continua prin toate actiunile sale sa sustina perspectiva europeana a Republicii Moldova, perspectiva parcursului sau european. Theodor Paleologu a fost deputat de Bucuresti incepand cu legislatura 2008-2012, fiind ales in 2008 din partea Partidului Democrat Liberal si in 2012 din partea Aliantei Romania Dreapta.De asemenea, intre 22 decembrie 2008 si 23 decembrie 2009, a fost ministru al Culturii in primul guvern condus de Emil Boc.

Alegerile prezidentiale sunt alegeri foarte speciale, nu seamana cu cele parlamentare sau locale. Nu se voteaza un partid, se voteaza un om si proiectele pe care acest om vrea sa le puna in practica pentru dezvoltarea acestei tari.

Candidatul PMP isi propune sa faca din aceasta campanie electorala ceva cu totul nou, anume un imens exercitiu pedagogic la scara intregii natiuni, tocmai de aceea educatia va fi una din marile teme pe care Theodor Paleologu o va aborda, domeniu  pe care domnia sa il stapaneste foarte bine.

Campania candidatului PMP va fi, de fapt, un curs interactiv, pro bono, la scara intregii tari, un curs despre valorile care tin o societate impreuna, despre mostenire si educatie, despre legatura dintre justitie si pace sociala, despre dreptate si libertate ca fundamente ale prosperitatii, despre grija pentru natura si criza demografica, despre diplomatie si rolul Romaniei in lume.

Candidatura domnului Theodor Paleologu la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie 2019 ne onoreaza, dar in acelasi timp ne obliga sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor romanilor. Numai uniti in aceleasi idealuri si scopuri putem accesa butonul de Re:Fresh  al politicii din Romania, schimband in bine destinul romanilor, destinul tarii noastre ca stat membru al Uniunii Europene. Alaturi de candidatul nostru pornim la drum in cursa prezidentiala cu  incredere si curaj! Cred cu tarie in forta si profesionalismul candidatului Partidului Miscarea Populara! Partidul Miscarea Populara lupta pentru Romania!

Cornel Mircea Samartinean

presedinte PMP Timis

 

 

 

 

 

Leave a Reply