Politistul Marian Godina se ia de finantatorii jurnalistului Malin Bot! “Stati si donati bani unui vlajgan in puterea varstei si apt de munca. Cum v-a prostit in halul asta?”

Politistul Marian Godina, de la IPJ Brasov, a reactionat dur pe blogul sau personal, dupa ce jurnalistul Malin Bot l-a acuzat ca inca primeste ordine de la Liviu Dragnea, prin sefii de la DIPI, care ar fi fost numiti chiar de catre fostul lider al PSD.


Sub pretextul ironic “Malin Bot iar m-a dat in vileag”, Marian Godina ii indeamna pe sustinatorii jurnalistului #rezist sa nu-i mai doneze bani, pentru ca idolul lor este “vlajgan si apt de munca”.

De asemenea, politistul face apel la fanii sai de pe retelele de socializare sa nu-l mai compare cu Malin Bot decat atunci cand “ma veti vedea pe mine cocotat pe vreun indicator cu cativa jandarmi tragand de mine sau cand voi posta eu vreun cont unde sa va cer sa imi faceti mie donatii”.

Iata o parte din mesajul devastator al politistului de la IPJ Brasov.

“Am mai zis ca nu-mi place personajul si o repet. Nu il consider in niciun caz jurnalist, nu imi place ceea ce face si as refuza oricand sa particip la un eveniment la care ar participa si el. Vad ca unii numesc curaj circul pe care el il face.

Sa te agati de indicatoare pe strada, sa indemni oamenii sa impinga gardurile si alte scenete penibile, toate pentru a avea apoi subiecte de postat  pe youtube, pentru bani, mie nu mi se pare niciun curaj, ci o impostura grosolana.

Daca sunt persoane care apreciaza actiunile acestui „jurnalist”, care ma apreciaza si pe mine, aflati ca nu sunt interesat de aprecierea voastra. Chiar nu ar trebui sa va aduca nimeni argumente pentru a vedea cat de usor sunteti de dus de nas. Ar trebui sa vedeti asta singuri.

Intr-o tara in care zilnic sunt mediatizate cazuri grave de copii bolnavi cu nevoie urgenta de bani, stati si donati bani unui vlajgan in puterea varstei si apt de munca. Cum v-a prostit in halul asta? Cum sa stai sa ninga pe tine? As crapa de rusine sa ma abureasca cineva in asa hal incat sa ma faca sa ii donez bani ca sa ma uit la circul ieftin pe care il face.

Am fost si eu la proteste, atat in Brasov cat si in Piata Victoriei. Nu am facut din asta un act de bravura si nici nu am incercat sa fac pe cineva sa i se simta dator lui Godina ca a iesit la protest. Am iesit cand am vrut, n-am iesit cand n-am vrut. Simplu. Aaa, si ca sa nu uit, nu cer nimanui recunostinta nici pentru ceea ce scriu si nu cer nici bani.

Spune ca sunt controlat de Dragnea prin sefii DIPI. Trist e ca unii chiar vor crede ce a vomitat ipochimenul asta aici.

De aceea va rog sa ma mai comparati cu acest personaj atunci cand ma veti vedea pe mine cocotat pe vreun indicator cu cativa jandarmi tragand de mine sau cand voi posta eu vreun cont unde sa va cer sa imi faceti mie donatii. Pana atunci, va rog sa eliberati pagina, incolonati frumos catre al vostru guru”, scrie Marian Godina pe blogul sau. (V.E.)

Leave a Reply