Expo Culinar & Food, la prima editie! CCIA Timis gazduieste Cupa Banatului in arta culinara si Conventul National in Gastronomie (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Selgros si World Association of Chefs Societies, organizeaza prima editie a Expo Culinar & Food.


Expozitia isi va deschide portile la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, in perioada 4 – 6 octombrie 2019, si este structurata pe mai multe domenii.

Este vorba despre Echipamente, tehnologii; Produse alimentare si non-alimentare; Bauturi alcoolice si non-alcoolice; HORECA; Panificatie-patiserie-cofetarie; Produse de gelaterie si ciocolaterie; Produse bio, produse raw-vegan; Gastronomie; Ingrediente, materii prime; Accesorii, ustensile; Ambalaje, consumabile.

Pentru prima data in Timisoara, in cadrul Expo Culinar & Food, se desfasoara Conventul National in Gastronomie Timisoara 2019 (editia a 2-a) si Competitia Nationala Cupa Banatului in arta culinara 2019 (editia a 3-a).

Informatii suplimentare la tel. 0256-493322, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates – organizator expo sau tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aura Culea – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply