Un om de afaceri ofera o recompensa de 100.000 de euro pentru orice informatie care va duce la gasirea fetelor rapite din Caracal. VEZI cine respinge varianta crimelor

Viorel Catarama, om de afaceri si presedinte al Partidului Dreapta Liberala, a anuntat, pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100.000 de euro pentru gasirea si eliberarea Luizei si Alexandrei, fetele rapite si, presupus, ucise din Caracal.


„Inca de la izbucnirea scandalului Caracal, am anuntat ca nu pot accepta varianta crimei, asa cum a fost prezentata de autoritati. Nici pana azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice indoiala, ca cele doua fete au fost ucise.

Institutiile statului ancheteaza si investigheaza cu precadere varianta crimei, fara a tine cont de opinia publica, din ce in ce mai convinsa ca suntem in fata unui caz de trafic de persoane.

De aceea, anunt pe aceasta cale ca ofer o recompensa de 100.000 Euro persoanei care va da informatii de natura sa conduca la gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei”, scrie Catarama pe Facebook. El a mai precizat ca-l intereseaza ca cele două fete sa fie lasate libere, sa fie redate familiilor, colegilor, prietenilor.

“Atata tot. Si ma intereseaza ca din miile de fete rapite din Romania să fie redate familiilor. Atat ma intereseaza. Eu sunt om de afaceri. Am ferma convingere ca Gheorghe Dinca nu e un criminal in serie, ci doar un pion mic intr-o retea de carne vie. E ceva ilogic.”, a mai spus Viorel Catarama. (V.E.)

 

Leave a Reply