Ateliere de creatie pentru copii si targuri de bijuterii, accesorii fashion si produse naturale, in acest weekend, la Iulius Town (P)

In acest sfarsit de saptamana, Iulius Town Timisoara este gazda unor ateliere de creatie dedicate prichindeilor si a doua targuri tematice, unul de bijuterii si accesorii fashion, iar celalalt, de produse naturale si handmade.


Sambata, 21 septembrie 2019, in intervalul orar 16 – 19, si duminica, 22 septembrie, intre orele 11 si 14, copiii au ocazia sa isi dezvolte latura artistica in cadrul atelierelor de creatie sustinute de Bianca Potyesz.

Evenimentul va avea loc in parcul Iulius Gardens, care le va oferi doza de inspiratie micutilor artisti. Nazdravanii vor realiza un dreamcatcher, pe care, la final, il vor primi cadou, pentru a le aminti de experienta minunata. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Iulius Town, iar participarea este gratuita.

Parintilor nu le ramane decat sa isi aduca micutii in Iulius Gardens, pentru ca acestia sa dea frau liber imaginatiei.

Pana duminica, timisorenii sunt invitati la o sesiune de shopping cu produse inedite de la targurile ce se desfasoara in Iulius Mall. Targul de Bijuterii si Accesorii Fashion ii asteapta pe toti iubitorii de podoabe la demisolul centrului comercial, pentru a descoperi obiecte atractive, care sa le completeze tinutele de sezon. Cercei, coliere, bratari, dar si alte articole unicat vor oferi un aer sofisticat oricarui look.

In acelasi timp, la parterul Iulius Mall are loc Targul de Produse Naturale si Handmade, unde sunt prezenti peste 20 de expozanti. Timisorenii pot alege dintr-o varietate de propuneri, de la miere naturala, creme, uleiuri si tincturi din plante, produse de ingrijire corporala si cosmetice, pana la accesorii si obiecte decorative. De asemenea, se vor gasi si suplimente naturiste, care ofera beneficiile naturii, dar si dulciuri de casa, cu gust autentic. (I.P.)

Leave a Reply