Breaking NEWS! Un elev in varsta de 17 ani s-a sinucis intr-o sala de clasa. Medicii au stabilit cauza decesului: plaga intepata la nivelul inimii

Scene infioratoare s-au petrecut intr-un liceu din Miercurea Ciuc! Un elev de 17 ani s-a sinucis intr-o sala in care invata. Medicii si politistii sositi la fata locului, in urma apelului facut la serviciul unic de urgenta, au fost socati cand i-au vazut trupul tanarului.


Potrivit IPJ Harghita, politistii au intervenit, astazi, dupa ce au fost sesizati cu privire la o tentativa de sinucidere, comisa in incinta unui liceu din Miercurea Ciuc.

Ajuns la fata locului, echipajul medical a constatat ca elevul era decedat, cazut cu fata in sus si avea o plaga intepata la nivelul inimii.

“Cand a ajuns acolo, ambulanta cu medic a constatat ca e adevarat ca e vorba de o sinucidere, era o plaga intepata, hemitorace stang, la nivelul inimii. In sala de meditatii, era cazut pe spate. Rigiditatea cadaverica era instalata, inseamna ca de cateva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decat sa constate decesul”, a declarat seful Serviciului de Ambulanta Harghita, potrivit Agerpres. (V.E.)

Leave a Reply