SOCANT. Tanara in varsta de 20 de ani, ucisa in parcul din spatele Catedralei Metropolitane din Timisoara. Criminalul a fost prins

Un individ plin de steroizi, din Lupeni, care era cautat pentru comiterea unei crime, cu sange rece, in centrul Timisoarei, a fost prins, in aceasta seara, de politistii de la Judiciar, in timp ce incerca sa dispara din oras.


Acesta se indrepta spre Padurea Verde, pe langa calea ferata, unde, daca ar fi ajuns, ar fi fost mult mai greu de capturat. Cosmin Titis, in varsta de 30 de ani, este autorul unui omor petrecut, vineri seara, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara.

Acesta si-a injunghiat fosta iubita, in varsta de 20 de ani, cu mai multe lovituri de cutit, dupa o scurta cearta. Martorii au sunat la 112, iar victima a fost preluata in stop cardio-respirator si transportata, de urgenta, la Spitalul Municipal.

Din nefericire, ranile au fost profunde, iar medicii nu au mai putu face nimic pentru salvarea victimei. Criminalul a fost prins in mai putin de 3 ore, dupa o mobilizare generala a politistilor si a populatiei, si introdus in arestul IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply