Accident rutier cu sapte victime la Lugoj! Impact frontal intre o autoutilitara si un autoturism, dupa o depasire neregulamentara

Un grav accident de circulatie s-a produs, in aceasta dimineata, pe strada Ezerisului, din Lugoj, dupa ce soferul unei autoutilitare a efectuat o depasire riscanta si, ajuns pe contrasens, s-a izbit frontal un autoturism care se deplasa regulamentar.


Impactul a fost atat de violent, incat toate persoanele din cele doua autovehicule au suferit rani si au necesitat transportarea urgenta la spital.

„In accident au fost implicate 7 persoane, printre care si 4 minori. Soferul microbuzului a ramas incarcerat. 6 persoane au necesitat ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Despre un minor nu se cunosc date, deoarece a fost preluat de familie inainte de a ajunge fortele de interventie la fata locului”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Banat.

Un echipaj de la Politia Rutiera s-a deplasata la locul evenimentului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. Soferul autoutilitarei va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa. (V.E.)

Leave a Reply