EXCLUSIV. Cea mai frumoasa politista din Timis, comparata cu o actrita de la Hollywood, provoaca scandal la Politia Municipiului Timisoara

Comparata cu actritele de la Hollywood, Adina Ianos, o agenta de la Politia Municipiului Timisoara (PMT), a reusit performanta de a provoca un adevarat scandal intre conducerea institutiei si reprezentantii sindicatului, dupa ce s-a descoperit ca transferul sau de la Deta la Timisoara se datoreaza relatiei de prietenie pe care ar avea-o cu comisarul sef Ionel Iacobescu, actualul adjunct al sefului PMT.


Modul in care prefrumoasa politista de la Deta, Adina Ianos, a ajuns la dispeceratul Politiei Municipiului Timisoara face obiectul unei sesizari adresate conducerii IPJ Timis, in care viceliderul de sindicat, Valer Kovacs, cere solutionarea acestei probleme, in condiitile in care, pentru a i se face loc la poarta insitututiei, preafrumoasei politiste, ofiterul de serviciu George Tecu, cu o vechine de 14 ani in aceasta functie, a fost trimis, impotriva vointei lui, in patrulare pe frontiera.

“Domnul adjunct al Politiei Municipiului Timisoara, cms. sef Iacobescu Ionel, a vrut sa faca un loc pentru cineva apropiat lui, cu care a lucrat in cadrul Politiei Orasului Deta, respectiv Sectia 3 Politie Timisoara, o persoana de sex feminin, fara prea multa experienta la poarta PMP”, se mentioneaza in sesizarea SNPPC Timis, trimisa conducerii IPJ.

Deocamdata, nu se poate estima modul in care va rezolva seful Politiei Timis acest “lobby” facut de Ionel Iacobescu in favoarea divei Adina Ianos, insa este de asteptat ca acest nou episod al telenovelei manageriale regizate de inspectorul sef Alin Aurelian Petecel sa inrautateasca relatiile dintre conducerea sindicala si conducerea IPJ Timis, chiar daca, oficial, liderul SNPPC Timis nu este altcineva decat seful Serviciului Cabinet, comisarul sef Traian Tatar.

Sa mai mentionam ca relatia dintre Adina Ianos si Ionel Iacobescu s-a infiripat inca din aprilie 2016, din perioada in care “Manhatten”, porecla ofiterului in stenogramele dosarului de coruptie in care sunt cercetati fostii sefi ai Politiei Timis, a fost numit la sefia Politiei Orasului Deta.

Ulterior, dupa ce a fost mutat la sefia Sectiei 3 Politie Timisoara, Adina l-a urmat, pentru ca in momentul in care Ionel Iacobescu a fost numit sef adjunct la PMT, Adina Ianos sa fie adusa ofiter de serviciu la poarta sediului politiei timisorene.

“Adina, esti mai frumoasa decat o actrita de la Hollywood”, a fost complimentata politista, pe pagina sa de Facebook, de Mariana Albu, o admiratoare infocata. Diva din Deta a raspuns plina de modestie: “Multumesc frumos!”… (G.I.)

24 thoughts on “EXCLUSIV. Cea mai frumoasa politista din Timis, comparata cu o actrita de la Hollywood, provoaca scandal la Politia Municipiului Timisoara

  1. Kovacs, ai cautat-o și pe ea în baza de date a voastră. Se pare ca iti place sa lucrezi în folosul comunității la Horticultura. Halal politist.

  2. Cam asa ceva, a accesat ilegal baza de date evidenta populatiei, in interes personal si a scapat doar cu 30 de zile in folosul comunitatii desi merita dat afara. Kovacs cinstitul, vai de capul lui!

  3. Lasati comentariile rautacioase. Politistii din Deta care mergeau cu dosare la cabinetul lui Ionel Iacobescu erau nevoiti sa astepte si o ora la usa pentru ca Adelina sa-si termine de baut cafeaua. Oamenilor le este frica sa spuna, pentru ca nu mai au mult pana la pensie si patesc ca si Jurchita

  4. Kovacs, un zero ca polițist și acum constat ca este zero si ca sindicalist. Can can de sindicat. Cand ne-a făcut dl parlamentar burtos si leneși? Unde ai fost sindicalistule? Probabil iti cautai amantul sotiei. Ma rog, esti un penibil. În curând vor fi retrageri masive de la sindicatul tau pentru ca ai inceput sa ne faci greață.

  5. Eu pentru ce am greșit am platit,nu mi-e rușine să spun că am făcut muncă în folosul comunității!!! Voi cei care ma criticați,cat de cinstiți sunteți???? Va spun eu, daca a-ți fi pe jumătate corecți,asa ca mine, ar merge foarte bine în țara asta minunata!!! Oricum va respect opinia voastră,nu voi jigni pe nimeni,este sub demnitatea mea, și vă doresc tot binele din lume!!!

  6. Ai comis o infractiune care a fost probata si recunoscuta de tine , cat de ipocrit sa fii , sa mergi la tv si sa spui ca esti corect!!!
    Cred ca esti suparat ca nu ti s-a facut loc la mascati si ai inceput sa vorbesti aiurea, fara sa verifici.

  7. Din cate observ, ești un anonim care critică sentinta unui procuror.Dacă un procuror a decis acest lucru, eu mi-am executat sentința. Esti cumva procuror și nu știm noi?! Ești cumva mai corect decât mine??Nu aveam nevoie sa mi se faca loc nicaieni. Eu nu merg pe combinații!!! Eu vreau sa susțin un examen corect!! Se pare că posturile se ocupa dupa bunul plac al comandantului!!!Daca nu ești pe placul lui,nici nu se scoate postul la concurs. Din cate observ,si tu ești unul dintre aplaudacii lui fideli!!! Cand nu va mai fi el comandant,pe cine vei mai aplauda?? Pe următorul??? Succes in continuare domnule anonim!!!!

  8. Imi dau seama că ești un curajos anonim!!! Cu siguranță si tu ești unul dintre cei cu salarii de merit, de ma cunoști atât de bine!!!!

  9. Tecu ii da like uri pe fb, nu pare sa fie suparat ca l-a inlocuit la poart. Si pana la urma de cand activitatile la politie se intampla la alegere? Auzi, fara voia lui…
    Si mai terminati cu denigrarea femeilor din politie…
    Pana la urma sunt creatia voastra in mare majoritate-le protejati, le avansati, le…

  10. Știu foarte bine cine ești domnule anonim care are acces la informații clasificate din dosarele cadrelor de la control intern!!! Dar nu ești prea inteligent!!!De asta ție frică să îți dezvălui identitatea!!!Să nu fi tras la răspundere!!!Funcția și salariul tău,nu se compară cu al meu, totodată nici caracterul tău penibil!!! Tu ar trebui sa îmi susții demersurile pentru colegii mei și ai tăi să nu mai fie și alte victime. Și pe cei fara pile si relații trebuie sa îi apere cineva împotriva nedreptăților!!!
    Dar știi vorba aia: Dumnezeu nu doarme!!! Vine si randul tău!!!

  11. Nu ești tu în măsura îți dai cu părerea daca ar trebui sau nu să fiu dat afara pentru greșeli pe care le recunosc și le asum, domnule ofițer!!!Tu nu îți asumi nimic în viața ta!!!Promovezi pe baza de obedienta și lingușeala!!!!Curajul tău și demnitatea ta lasa de dorit!! Nu este fabrica ta și nu m-ai angajat tu să îți intre bine in cap!!! De cate ori în viața ta te-ai gândit la soarta colegilor în afara de salariul și funcția ta??? Asta face diferența între noi!!! Tu ești și penibil si rusinea inspectoratului!!!!

  12. Ceea ce faci tu,este caz penal!!! Sa te folosești de informații clasificate din dosarele cadrelor de la control intern!!! Degeaba ai grade daca nu ai minte!!!!

  13. Ca sa vezi cat esti de prost, este informatie publica.

    Nume Calitate parte
    KOVACS VALER SANDOR Cercetat
    Aştelean Dacian Cristian Parte vătămată

    Şedinţe
    29.10.2018
    Ora estimata: 9:00
    Complet: NC5-FU
    Tip solutie: admite cererea
    Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 C. proc. pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în dosarul nr.1693/P/2017, având ca obiect săvârşirea infrac?iunii de acces ilegal la un sistem informatic prev. de art. 360 C.pen, cu privire la suspectul K. V. Ş. şi confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală emisă la data de 11.09.2018 în dosarul nr. 1693/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 29.10.2018.
    Document: Hotarâre 456/2018 29.10.2018

    Eu zic ca esti mai potrivit la Horticultura.

  14. Să știi că poți fi identificat pe baza adresei IP pe care o folosești!!!! Dar nu ai cum să știi aceste lucruri ca nu îți folosești inteligenta!!!

  15. Doamne fereste sa ajungi in operativ ca nu mai primdem nici un hot, atat de prost esti.
    Si vezi ca te folosesc altii mai destepti decat tine si rad de tine dupa emisiune ca si-au gasit mascariciul.

  16. Si tu poți face niste zile de munca în folosul comunității la horticultura!!! Exista servicii specializate care se pot ocupa și de manevrele tale!!!Și nu cred ca cineva îți va ține spatele!!!

  17. Informaţii generale
    Nr. unic (nr. format vechi) : 4198/30/2018
    Data inregistrarii 12.09.2018
    Data ultimei modificari: 03.11.2018
    Sectie: SECŢIA PENALĂ
    Materie: Penal
    Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
    Stadiu procesual: Fond

    Părţi
    Nume Calitate parte
    KOVACS VALER SANDOR Cercetat
    Aştelean Dacian Cristian Parte vătămată

    Şedinţe
    29.10.2018
    Ora estimata: 9:00
    Complet: NC5-FU
    Tip solutie: admite cererea
    Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 C. proc. pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în dosarul nr.1693/P/2017, având ca obiect săvârşirea infrac?iunii de acces ilegal la un sistem informatic prev. de art. 360 C.pen, cu privire la suspectul K. V. Ş. şi confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală emisă la data de 11.09.2018 în dosarul nr. 1693/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 29.10.2018.
    Document: Hotarâre 456/2018 29.10.2018

  18. Pentru istoricul tau, dl Kovacs esti un pic prea virulent si iti depasesti atributiile functiei din sindicat.
    Ma intreb oare pe unde erati voi,astia care va permiteti atatea, acum 4-5 ani cand erau altii pe functiile de comanda care va asigurau toate drepturile.
    Nu aveti solutii, nu aveti pregatire, nu aveti respect,dar aveti pareri.

  19. Pentru jigniri directe la persoana mea, va plati fiecare in parte, dragi colegi “anonimi”.
    Nimic nu ramane neplatit pe lumea asta !!!!Va doresc succes in activitate!!

  20. Suntem sute si sute de colegi,alaturi de tine,Valer. Bafta in continuare ! Nu prea le convine unora adevarul,se pare,le cam tremura scaunele. Sa nu mai arunce cu noroi,ca se tureaza aiurea,s ar putea sa bata vantul,si sa se autoflageleze

  21. Nu vad ce legătură are trecutul meu pentru care am platit și mi-am asumat vina, cu poligonul de tragere, sala de sport, curtea instituției în care lucrează toti, sau cu abuzuri făcute din partea conducerii asupra colegilor fără pile????Oare cei care mă critică, s-au gândit macar 5 minute din viața lor la soarta celorlalți??!!Oare mai trebuie să moară și alții dintre voi??? Oare sunt dintre ei care tin de functie și de salariu de merit de i-am deranjat asa tare?? De ce nu au curajul acești colegi,daca îi pot numi asa, să își dezvăluie identitatea??? Anonimatul pe rețele sociale, nu exista!!! Asta o știu si ei daca sunt polițiști adevărați!!!Ce legătură are trecutul meu cu evoluția politiei în care lucrăm???Va place în mizerie când plouă în curtea interioară??? Toată lumea vede ca a-ți scormoni și in rahat sa îmi găsiți ceva sa ma denigrați!!!Va spun eu!!! Nu vă mai chinuiți că nu veți găsi nimic!!! Dupa asta se poate vedea ce fel de polițiști avem în IPJ Timiș!!! Voi faceți de rușine instituția, anonimilor!!! Nu aveți curajul sa va asumați nimic în viața voastră !!!

  22. Se simte disperarea în gesturile voastre, va tremura scaunul când cad pilele voastre!!! A-ți face orice sa tac!!! Va asigur eu, nu voi tăcea niciodată și voi spune adevărul cu orice preț!!! Înainte să ma criticați, uitati vă puțin la voi!!!Pana atunci, vă respect așa cum sunteți voi, cu bune și cu rele!!!

  23. Văd că te implici foarte mult emoțional în aceste dispute fapt ce denotă pe de o parte bunele tale intenții, dar pe de altă parte și o experiență mai redusă în munca cu omul. Nu e normal ce se întâmplă în IPJ Timiș însă având în vedere că și polițiștii sunt oameni e de înțeles. Deci e omenește ca unii să își dorească mai mult – funcții de conducere (putere de decizie), salarii de merit (bani), confort, prestanță – dar problema apare când dorința este mai puternică decât putința… Majoritatea polițiștilor nu au nicio atitudine față de anomaliile care îi înconjoară – unora le este frică de eventuale repercusiune asupra lor, alții se gândesc că la un moment dat ar putea beneficia și ei de niște avantaje dacă nu se opun celor care iau deciziile, alții se gândesc că pur și simplu este mai bine pentru ei să nu intervină, bineînțeles fără a conștientiza că aceste anomalii îi vor afecta și pe ei într-un mod sau altul de-a lungul timpului. Există un procent foarte mic de polițiști care totuși iau atitudine dar și aceștia se împart în mai multe categorii: unii intervin pur și simplu din dorința de afirmare, de a-și face publicitate, fără a avea nici cea mai mică intenție de a schimba ceva în bine, alții intervin animați de bune intenții și din dorința de a schimba ceva în bine, alții intervin dorind să aducă în atenția publicului anomaliile existente, în scopul ca cei vinovați să fie ”judecați” de către societate, alții sunt mai determinați și iau măsuri de sesizare a instituțiilor judiciare (parchet, instanțe, DGA) pentru ca cei vinovați să fie pedepsiți, alții iau atitudine doar în ziua când apare vreun articol în presă pentru că e la moda în ziua respectivă să se discute despre acel subiect. Acum legat de anomaliile din sistem sunt unele mai grave și cu consecințe pe termen mai lung și care pot afecta activitatea întregului inspectorat de poliție – cum ar fi de exemplu numirea prin trafic de influență a unui inspector șef, în sensul că acesta nu are experiența necesară, integritatea necesară, dar pentru că își dorește foarte mult această funcție face demersuri și o obține; în decursul a doi trei-ani inspectorul șef în cauză va comite la rândul lui, prin puterea lui de decizie, alte anomalii – atribuire ilegală de salarii de merit, fraudarea concursurilor în vederea promovării pe funcțiile de conducere și de execuție din subordinea lui, cercetarea și sancționarea polițiștilor care nu corespund criteriilor sale de apreciere, promovarea în funcție a persoanelor loiale lui etc. Un astfel de specimen va reuși ca în decurs de câțiva ani să deformeze atât de mult realitatea încât instituția pe care o conduce va deveni o oglindă a propriului său sistem de valori. Există și anomalii care au consecințe asupra unui grup mai restrâns de polițiști: de exemplu un șef de serviciu care a acumulat foarte multe frustrări în viață și simte nevoia să își afirme autoritatea asupra subordonaților, sau un alt șef de secție limitat din punct de vedere intelectual dar care simte nevoia să-și acopere această carență prin faptul că vorbește foarte mult și creând impresia că are foarte multă experiență, un alt șef care toată viața lui a fost un lingușitor față de șefi iar la momentul când ajunge șef simte nevoia să aibă cât mai mulți admiratori la rândul său… Deci dragă colegule, respiră adânc, trage aer în piept și apoi stai relaxat! Sunt foarte multe probleme, nu le poți cunoaște și nici rezolva pe toate, unele se rezolvă, pe altele le rezolvă timpul, unele rămân nerezolvate. Important e să îți cunoști problemele personale în primul rând și să le rezolvi, apoi probleme (anomaliile) cu care te confrunți personal la serviciul unde lucrezi și dacă îți mai rămâne timp poți încerca să ajuți și la rezolvarea problemelor (anomaliilor) care afectează activitatea întregii instituții, al cărei colectiv însumează aproximativ 1500 angajați. Succes!

Leave a Reply