Plan.Net Technology, parte a celei mai mari agentii digitale din Europa, si-a mutat birourile in Iulius Town Timisoara. “Relocarea reprezinta preocuparea noastra de a le oferi angajatilor un mediu de lucru modern” (P)

Compania Plan.Net Technology, parte a Plan.Net – cea mai mare agentie digitala independenta din Europa, s-a relocat, de curand, in cladirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), din proiectul mixt Iulius Town.


Noile birouri ale companiei Plan.Net Technology din Timisoara ocupa o suprafata de 640 mp, in care lucreaza 35 de specialisti IT. Spatiul inchiriat va oferi premisele necesare pentru sustinerea strategiei de dezvoltare a agentiei, pe plan local.

Relocarea companiei in cladirea de birouri UBC3 este parte a strategiei Plan.Net Technology de dezvoltare si extindere a serviciilor IT in Romania. „Suntem prezenti pe zona de servicii software, in Timisoara, din anul 2005 si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor IT din Romania. Ne dorim extinderea si diversificarea pe termen mediu si lung a acestor servicii, in cadrul filialei noastre din Timisoara. Relocarea in Iulius Town Timisoara reprezinta preocuparea noastra de a le oferi angajatilor un mediu de lucru modern, in care sa beneficieze de proximitatea fata de mall, restaurante si alte servicii utile”, a declarat Stefanie Krebs, Managing Director la Plan.Net Technology GmbH.

Odata cu relocarea companiei in Iulius Town Timisoara continua si procesul de recrutare de noi talente, pentru pozitii precum: Senior Front-End Developer, Android Developer, Quality Assurance Engineer, Java Developer sau Hybrid Mobile App Developer.

Plan.Net, parte a Serviceplan Group – agentia de marketing numarul 1 in Germania, este prezenta in Timisoara din anul 2005, sub numele de 12snap s.r.l. In 2013, aceasta devine Plan.net Technology, in urma achizitionarii de catre Plan.net Group. Filiala din Timisoara se axeaza pe dezvoltarea IT a proiectelor agentiei de marketing si are clienti precum Lufthansa, BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.

La nivel global, Serviceplan Group are peste 4.200 de angajati si filiale deschise in peste 30 de tari.

UBC 3, cea mai noua cladire de birouri din Timisoara

Prin localizarea sa in ansamblul mixt Iulius Town, cladirea de birouri UBC 3 ofera acces imediat la o multitudine de facilitati si beneficii pentru angajatii companiilor, precum: food court, restaurante si cafenele tematice, centru de fitness, magazine, cinema multiplex, gradinita in limba engleza, parc, cabinete medicale, curatatorie, spalatorie, agentii de turism etc.

Mai mult, prin programul Card Partener, creat special pentru angajatii din ansamblul Iulius Town, acestia beneficiaza exclusiv de promotii de pana la 25% la sute de magazine si servicii.

Iulius Town este primul proiect mixt din vestul tarii, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe. Acesta reprezinta cea mai mare investitie in real estate din regiune, in valoare de peste 442 milioane de euro. Inaugurat pe 30 august, ansamblul include cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp si 450 de magazine, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii, un tunel auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Despre Plan.Net

Plan.Net Group este una dintre cele mai de succes agentii digitale din Europa, fiind prezenta in peste 25 de locatii internationale, cu mai mult de 1.000 de angajati.

Fondata ca si filiala a Serviceplan Group in 1997, Plan.Net atinge toate aspectele comunicarii digitale, interactive si integrate, de la campanii, site-uri web, portaluri web, e-Commerce, social marketing, SEO performance si dezvoltarea de aplicatii pentru toate dispozitivele mobile.

Plan.Net Technology reprezinta divizia de dezvoltare software a Plan.Net Group. Filiala din Romania a Plan.Net Technology ofera servicii de dezvoltare pagini web, dezvoltare de aplicatii mobile native (iOS si Android), cat si aplicatii hibride, QA si DevOps. (I.P.)

 

Leave a Reply