Peek & Cloppenburg a deschis cel mai mare magazin din vestul tarii, in Iulius Town Timisoara! “Parteneriatul cu un brand atat de puternic va bucura publicul iubitor de fashion” (P)

Cele mai frumoase magazine ale brandurilor internationale, un mix complet de shopping si suprafete extinse. Acestea sunt coordonatele pe care le propune Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii care ofera regiunii cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp. De curand, portofoliul de branduri a fost completat cu un flagship store al cunoscutului retailer Peek & Cloppenburg.


Saptamana trecuta, brandul international de top a deschis cel mai mare magazin din regiunea de vest a tarii, in noul corp de cladire prin care s-a extins Iulius Mall Timisoara, parte integrata a ansamblului mixt. Noua destinatie de shopping de moda ocupa aproximativ 3.600 mp, o suprafata generoasa, dispusa pe doua niveluri.

„Prezenta Peek&Cloppenburg cu un flagship store in Iulius Town confirma preocuparea noastra continua de a le oferi clientilor multiple optiuni de shopping, pe masura exigentelor si preferintelor lor. Ne bucura parteneriatul cu un brand atat de puternic, recunoscut pentru calitatea si inovatia sa. Suntem convinsi ca reprezinta o colaborare de succes, care se va bucura de aprecierea publicului iubitor de fashion”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Peek & Cloppenburg le ofera clientilor experiente complete, indiferent de stilul adoptat, casual, office, clasic sau elegant.

Gama variata de propuneri, care poarta semnatura unor designeri celebri, unor branduri internationale de top sau reprezinta marcile proprii, atat de apreciate, asigura o garderoba in tendinte, pentru birou, timp liber, ceremonii sau orice alta ocazie.

Peek & Cloppenburg se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, prin colectii actuale, care includ o selectie de piese in trend, ce ofera un look modern.

Totodata, clientii beneficiaza de consiliere profesionala, calitate, stil, inspiratie si alegeri la cele mai inalte standarde.

Fondat intre anii 1900-1901 in Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciati retaileri de moda din Europa, cu o retea de peste 140 de magazine, in tari precum: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elvetia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Tarile Baltice. In Romania, retailerul este deja prezent cu sapte magazine, cel mai recent fiind inaugurat in Iulius Town Timisoara.

 Despre Iulius Town Timisoara

Iulius Town Timisoara, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezinta principala atractie de business, shopping si loisir din vestul tarii. Este primul proiectul mixt si, totodata, cea mai mare investitie din regiune, in valoare de 443 milioane de euro, ce include: cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului – 120.000 mp si 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

 Despre Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg este un retailer de moda independent, organizat ca intreprindere familiala si lider de piata pe segmentul vestimentar superior, cu aproximativ 16.000 de asociati si peste 140 de magazine, in 15 tari din Europa. Peek & Cloppenburg ofera o gama variata de produse pentru toate preferintele in materie de stil si la preturi accesibile, de la branduri internationale, pana la marcile detinute de companie. Gama de produse include optiuni vestimentare pentru orice ocazie, de la vestimentatie casual si business, pana la tinute de seara. Peek & Cloppenburg isi alege cu grija produsele pentru a stabili tendinte si pentru a-si inspira cumparatorii. Mai multe informatii, pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro. (I.P.)

Leave a Reply