Un interlop celebru al Timisoarei, amenintari la adresa unui jurnalist. “Ai deranjat pe cine nu trebuie. Ai grija cu cine iti bei cafeaua!”

Invitat la emisiunea de sport a TV Europa Nova din Timisoara – alaturi de fiul sau, care, in ultima perioada, s-a remarcat la concursurile nationale de lupte libere -, interlopul timisorean Adi Olteanu nu a reusit sa-si struneasca nervozitatea cu care-i trateaza, de regula, pe reprezentantii mass-media.


Tantos si incordat, a sarit la gatul unui jurnalist, chiar in sediul televiziunii. “Ai deranjat pe cine nu trebuie! Ai grija cu cine-ti bei cafeaua!”, l-a avertizat pe realizatorul unei emisiuni cu frecvente dezvaluiri din zona lumii interlope, in momentul in care acesta a iesit din studioul transmisiunii in direct.

Fostul ofiter al SRI Timis, Vasile Sturz, socrul interlopului in adormire, a fost intrebat, dupa acest incident, ce inseamna “ai grija cu cine iti bei cafeaua”, daca nu cumva suna a amenintare.

Acesta a pledat, din nou – ca si in ultimii ani, de cand Adi Olteanu isi “spala” imaginea publica la bratul fiicei sale, Ramona Olteanu, o fosta Miss Timisoara si actuala fruntasa a PSD Timis -, pentru omenia, gingasia, profesionalismul si corectitudinea ginerelui sau.

“A vrut sa spuna ca unii ne poarta sambetele. Noua, tie si avocatului Kovacs. Ne vedem si vorbim. Nici sa nu gandesti la vreo urma de amenintare. Adi nu este interlop – de fapt, ce inseamna interlop!? – este arbitru international de lupte libere”, ne-a garantat ofiterul SRI in rezerva Vasile Sturz.

De remarcat ca, in ultimul an, Adi Olteanu a ajuns in vizorul procurorilor prin presiunile facute asupra unui cetatean francez, rezident in Timisoara, care a fost intimidat si convins sa o lase “mai moale” intr-un dosar penal al DIICOT Mehedinti, in care este cercetat fostul baron PSD, Adrian Duicu.

Vom reveni cu detalii spectaculoase din acest dosar, inclusiv cu stenogramele unor discutii in care cetateanul francez este amenintat de o persoana apropiata de Adi Olteanu, persoana extrem de cunoscuta in Timisoara…

Potrivit pressalert.ro, Adrian Olteanu este considerat unul din greii lumii interlope din Timisoara, iar firmei acestuia de paza si protectie – Ireprosabil Security – i-a fost ridicat avizul de catre IPJ Timis dupa ce, in 2007, doi bodyguarzi “ireprosabili” au omorat in bataie un angajat al Penitenciarului Timisoara, care a facut scandal intr-un bar de la periferia Timisoarei.

Adrian Olteanu ar patrona din umbra o alta firma de paza – RAO Security, care, oficial, este administrata de socrul acestuia, fost ofiter SRI Vasile Sturz. (V.E.)

Leave a Reply