Tanara din Timisoara arestata preventiv intr-un dosar de inselaciune si santaj. A promis vanzarea mai multor autoturisme de lux, “tepuind” opt persoane cu aproape 200.000 de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara supravegheaza cercetarile intr-un un dosar penal instrumentat de catre Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, in care o tanara este acuzata de savarsirea infractiunilor de inselaciune in forma continuata (8 acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata (vizand un contract) si santaj.


Potrivit unui comunicat al Parchetul de pe Langa Judecatoria Timisoara, in perioada ianuarie-septembrie 2019, inculpata Mihailescu Ana Maria a indus in eroare 8 persoane vatamate, carora, dupa ce s-a prezentat ca fiind o prospera femeie de afaceri, le-a promis vanzarea unor autoturisme de lux, care, in realitate, erau inchiriate de la alte societati comerciale.

“S-a prezentat ca fiind o persoana prospera de afaceri, urmata de promisiuni succesive a vanzarii autoturismelor in cauza catre persoanele vatamate, cu scopul de a obtine sume de bani in scop injust. Prejudiciul total este de 854.068 lei”, ne-au comunicat procurorii.

Mai mult, in momentul in care unul dintre cumparatori si-a dat seama ca este victima unei inselaciuni si a cerut restituirea banilor, escroaca a trecut la amenintari. “Inculpata a amenintat cu savarsirea de acte care au fost de natura sa inspire victimei C.N. temerea unui pericol pentru viata, integritatea corporala, sanatatea, libertatea si demnitatea sa ori a altei persoane de care e legata in mod fictiv, victima fiind amenintata cu pierderea locului de munca, solicitandu-i-se suma de 20.000-24.000 euro”, s-a mai dezvaluit in comunicatul semnat de procurorul Mihail Andreca.

In data de 25.10.2019, Judecatoria Timisoara a decis arestarea preventiva a inculpatei Mihailescu Ana Maria pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile au fost efectuate si cu sprijinul Biroului de Operatiuni Speciale Timisoara. (G.I.)
6 thoughts on “Tanara din Timisoara arestata preventiv intr-un dosar de inselaciune si santaj. A promis vanzarea mai multor autoturisme de lux, “tepuind” opt persoane cu aproape 200.000 de euro

  1. Treaba acasă nu ai? Comentezi fără sa știu. Ai grija de tine și apoi sa vorbești de alte persoane

  2. O mare escroaca, a tepuit zeci de oameni!!! Se pretinde o prospera femeie de afaceri, prezinta masini inchiriate ca fiind ale ei incercand sa le vanda si cerand avans.Are procese pe rol, este de ajuns un search cu numele ei Mihailescu Ana Maria si se afla ca este o mare mare escoraca.O sa ajungi la puscarie , este doar o chestiune de timp pana cand iti vor veni condamnari din urma.Jigodie ordinara

Leave a Reply