EXCLUSIV. Lista salariilor de excelenta acordate politistilor din cadrul IPJ Timis, semestru I, 2020. Printre recompensati, fostul purtator de cuvant al IPJ Timis si ASP-ul de la poarta inspectoratului

Fostul ofiter de informatii Dan Vasile, care se afla in litigiu cu sefii IPJ Timis, si-a activat sursele din cadrul inspectoratului si a reusit sa obtina si sa faca public un document mai mult decat confidential, un document aproape secretizat.


Este vorba despre lista salariilor de excelenta pe primul semestru din 2020, care reprezinta, oarecum, echipa de sustinatori ai inspectorului sef Alin Petecel – mai ales cei plasati in fruntea listei fara ca recompensarea lor sa mai fie supusa la vot -, dar si grupul politistilor care au reusit sa se distinga in activitatea profesionala, care merita, am spune noi, prima salariala din urmatoarele sase luni. Cum ar fi atat Madalina Mezdrea (foto 1), cat si Costel Mateescu (foto 2).

Fara a comenta prea mult, prezentam lista scoasa de prin fisierele ferecate ale IPJ Timis de sursele active ale comisarului Vasile Dan, atragand doar atentia ca unii ofiteri obisnuiti cu salariile de excelenta nu mai apar pe lista. Este vorba despre Traian Tataru, sef Serviciului Cabinet, Nica Claudia, sef Serviciului Resurse Umane, Nicu Boia, sef Serviciu Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Robert Prohap, sef Sectie 5 si altii.

Fara vot:

  1. Cms. sef Tonenchi Mihai – seful Politiei Municipiului Lugoj; (primeste a treia oara, consecutiv)
  2. Cms. sef Milincu Daniel – sef S.A.S. (primeste a treia oara, consecutiv)
  3. Cms. sef Draguta Daniel – sef Politie Municipiul Timisoara (primeste a treia oara, consecutiv)
  4. Cms. sef Victoria C – sef S.C.I. – structura suport
  5. Scms. Mezdea Madalina – sef Politia Jimbolia
  6. Cms. sef Iacobescu Ionel – I / sef Serviciul Rutier (primeste a doua oara)
  7. Cms. sef Jurca Gheorghe – sef B.O.P.M.U. Sectia 4 Politie Urbana
  8. Cms. sef Ivan Marius – sef Birou in cadrul S.I.C.
  9. Cms. sef Ivan Caius – sef Serviciu Cazier – structura suport
  10. Scms. Jurca Cosmin – sef Sectie Rurala (avansat la exceptional, in 01.12.2019)

Alte cadre, cu vot:

Politia Municipiului Lugoj:

  1. Cms. Grecu Marius – sef Sectia 7 Politie Rurala
  2. A.S.P. Grega Vasile – sef de Postul de Politie Criciova
  3. A.S.P. Lepa Petrica – Politie de Proximitate

De la serviciile din cadrul I.P.J. Timis:

  1. Insp. Dinu Vasile – politist in cadrul S.I.C.E.
  2. Cms. sef Bochis F. – politist in cadrul S.I.C.
  3. A.S.P. Stroe Marius – politist in cadrul S.I.C.
  4. A.S.P. Cristea Florin – Politia Oras Jimbolia – Compartiment Politie Rutiera
  5. Cms. sef Mihut Adrian – Serviciul Criminalistic – Expertize
  6. Cms. sef Cristean Liviu – Serviciul Rutier
  7. A.S.P. Cisar Vasile – Politia Oras Faget – B.I.C.
  8. A.S.P Cinca Gheorghe – Politia Orasului Deta – Rutiera
  9. Cms. Chira Nicolae – S.O.P. – Sisteme de Securitate
  10. A.S.P. Misu Nicolae – Centrul de Retinere si Arest Preventiv
  11. Bicu Costel – Politia Sanicolau – B.I.C.
  12. A.S.P. Mateescu Costel- Centrul Operational – poarta IPJ.

“Situatia hilara in sala a fost cu votul d-lui A.S.P. Mateescu Costel – Centrul Operational – poarta, iar dupa ce s-a afirmat, de catre conducatorul sedintei, adjunctul IPJ Timis, comisarul sef Scornea Aurel, cine voteaza, el insusi ridicand mana si aratand ca el voteaza pentru, s-a creat in sala un fenomen ce imita celebrele valuri facute de galeriile echipelor de la meciurile de fotbal, ba mai mult unii, dupa ce ridicau mana votand pentru, intrebau in stanga si in dreapta <asta cine mai e” … daca „zice sefu, il votam, ce sa mai>”, mentioneaza unul dintre participantii la sedinta in care s-au stabilit laureatii premiilor de excelenta.

Pentru a improspata memoria celor care nu mai stiu cine este Costel Mateescu, le reamintim ca acesta a lucrat, inainte, la Financiar si, in fiecare luna, le inmana plicurile cu salariile. (G.I.)

 

4 thoughts on “EXCLUSIV. Lista salariilor de excelenta acordate politistilor din cadrul IPJ Timis, semestru I, 2020. Printre recompensati, fostul purtator de cuvant al IPJ Timis si ASP-ul de la poarta inspectoratului

  1. Voi nici până acuma nu ați înțeles că aceste prime nu au nimic de-a face cu meritul? Nu mai citiți mot a mot. Se scrie salariu de merit dar se citeste “apel umanitar, indemnizație de pensionare, taxa de limbă fină, nu-ți’a-venit-randul, omul-lui-nu-stiu-cine, nu-esti-șef-nu-meriți” etc. Ce atâtea comentarii pe tema asta? ?

  2. Legat de lista, nimic nu misca in IPJ Timis fara acordul expres sau tacit al lui Petecel, asa ca ~Petecel, esti o rusine, un om fara caracter, un oltean imputit!~

  3. Neeeaaa Giicccaaa fa ceva pe mana cui ne lasasi bre , tabele , sifoane , praduieli , sindicate peste sindicate , purtatori de vorbe , care pe care ce se intampla nici pe vremea alor matale nu era situatia ..operativa atat de ..exploziva

Leave a Reply