Un interlop care a anuntat ca-l razbuna pe Spartacus, saltat de mascati si retinut pentru 24 de ore! Acesta a lansat amenintari online la adresa politistilor, carora le-a transmis ca le “sparge ficatii”

Un interlop din Bucuresti a fost saltat de mascati si, apoi, retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj, dupa ce i-a amenintat pe politisti, intr-un live pe Facebook.


In urma cu cateva zile, tatuatul luptator online a transmis live pe Facebook si a lansat mai multe amenintari pentru politistii care au intervenit in cazul scandalului din cartierul Rahova.

Barbatul a spus in live-ul de pe Facebook ca este disponibil sa se bata “parte in parte” cu politistii si ca, daca ii va prinde, in civil, pe strada, va “sparge ficatii in ei”.

“La data de 20.04.2020, Directia Generala de Poliţie a Municipiului Bucuresti – Sectia 24 Politie, urmare a unor video clipuri aparute in spatiul public prin care o persoana de sex barbatesc ameninta cu acte de violenta politistii din cadrul Sectiei 24 de Politie, s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ultraj.

Avand in vedere competenta materiala, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 a preluat cercetarile, ulterior acestea fiind extinse si sub aspectul savarsirii infractiunii de instigarea publica si incitare la ura sau discriminare.

Astazi, in baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, politistii delegati in cauza, l-au depistat pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Sectiei 24 Politie.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, dupa audierea acestuia, a dispus continuarea cercetarilor cu cel in cauza sub masura preventiva a retinerii, urmand a fi prezentat Judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 si Sectia 24 Politie”, se arata intr-un comunicat al Politiei. (V.E.)

Leave a Reply