Incident la un strand din Timisoara! Un elev in varsta de 16 ani, nepotul unui director de liceu, a fost batut si dat afara de patronul arab al locatiei

Incident grav la un strand din Timisoara, care va face obiectul unei plangeri la Parchetul de langa Judecatoria Timisoara, in care procurorii vor fi sesizati pentru comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si vatamare corporala.


Mai exact, un adolescent in varsta de 16 ani, din Timisoara, le va relata oamenilor legii cum a fost palmuit si scos afara din strandul Termal, agresorul fiind chiar patronului societatii, Hussam Al Hajjar (foto 3), 54 de ani, nascut in Homs, Siria, devenit stapanul strandului din centrul Timisoarei dupa ce a fortat primaria sa-i prelungeasca actul de locatiune sub pretextul ca, fiind chiarias, a investit 5 milioane de euro in modernizarea bazei estivale.

O suma uriasa, in raport cu palmierii de plastic plantati in incinta si conditiile de recreere oferite publicului. De fapt, tocmai de la conditiile precare de igiena din incinta strandului a pornit scandalul, care a culminat cu lovirea unui adolescent in varsta de 16 ani si evacuarea sa din incinta bazei.

“Am venit la strand cu inca doi prieteni, pe la ora 12. Totul a fost in regula pana la ora 15, cand am facut o baie, iar la iesirea din strand m-am taiat intr-un ciob de sticla. Am scos ciobul, curgea sange, si l-am rugat pe unul dintre oamenii de ordine sa mature cioburile, pentru a nu se mai taia si altii. A refuzat ostentativ, motiv pentru care i-am spus sa aduca o matura ca o sa ma ocup eu.

Poate dialogul a fost unul mai sonor, ca imediat, la fata locului, a venit patronul strandului, care mi-a adresat cuvinte jignitoare, m-a bruscat si m-a intrebat care este treaba mea. Intr-un moment de neatentie, m-am trezit cu doua palme peste fata.

Am incercat sa ma apar, dar mi-a prins degetele, mi le-a rasucit si m-a tras afara din strand. Se uitat lumea de pe strand si nu intelegea ce se petrece”, ne-a povestit V.S., nepotul unui director de liceul din oras, adolescentul agresat la strandul din centrul Timisoarei.

La cateva ore de la incident, sotia lui Hussam Al Hajjar, care s-a prezentat ca fiind doamna Violeta (foto 2), a intervenit la o emisiune de la TV Europa Nova, pentru a spune ca a fost martor cand elevul a injurat si a incercat sa-l agreseze pe sotul ei.

“Acel baiat a fost samanta de scandal! Eu am vazut de la poarta cum se certa cu un domn de pe strand, cu un client, nu stiu cu cine, si era foarte, foarte agresiv. Nu spune adevarul, nu l-a batut nimeni, nu l-a bruscat nimeni. Trebuie sa se decida, a fost batut sau a fost bruscat. Eu, de la poarta, am vazut tot. Daca va fi proces, vin si ca martor, pentru ca am vazut tot. Nu pot sa mint, baiatul a plecat pe picioare. Nu a fost luat in suturi, cum sustine! Daca exista camere video pe strand, se va vedea cum s-a intamplat”, a precizat femeia. In cursul zilei de astazi, elevul s-a prezentat la Institutul de Medicina Legala Timisoara si a obtinut un certificat medico-legal cu 4 zile de ingrijiri medicale. Urmeaza plangerea la parchet. Desi am incercat sa obtinem si opinia patronului de la Strandul Termal, deocamdata acets lucru nu a fost posibil. (V.E.)
One thought on “Incident la un strand din Timisoara! Un elev in varsta de 16 ani, nepotul unui director de liceu, a fost batut si dat afara de patronul arab al locatiei

  1. Degeaba te zbați, acel domn este foarte puternic financiar , cat si in relații! Cel mai bine te-ai duce la dansul , si i-ai cere frumos banii pe ochelarii sparți.

Leave a Reply