Un mafiot din clanul Cammora si sotia romanca, retinuti de luptatori din trupele speciale intr-o comuna de langa Timisoara! Cei doi erau cautati in toata Europa

Un mafiot din clanul Camorra si sotia romanca, care erau cautati in toata Europa, au fost prinsi de politisti in localitatea Dumbravita, langa Timisoara. Pe numele celor doi, autoritatile din Peninsula au emis mandate de arestare, fiind cercetati pentru savarsirea de infractiuni privind managementul online al jocurilor de noroc.


Angiletta Gerardo si Angiletta Ioana, sot si sotie cu puternice legaturi cu clanul Camorra, erau cautati in toata Europa si se ascundeau in Romania. Conform unor surse judiciare, sotul romancei a aderat la un grup infractional organizat specializat in managementul ilegal al jocurilor online, condus de Cirillo Luigi Severino, din Salerno, cu ramificatii in Romania si strainatate.

”Astazi, 11 ianuarie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, impreuna cu luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, au pus in executare 2 mandate europene de arestare, emise de autoritatile italiene, pe numele unui barbat, de 42 de ani si al unei femei, de 40 de ani, care se aflau in localitatea Dumbravita, judetul Timis”, a transmis, marti, IPJ Timis.

Persoanele au fost prezentate la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, fiind retinute, in vederea predarii catre statul italian.

Cei doi au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. (G.I.)

Leave a Reply