Razboi in PDL Timis! Constantin Ostaficiuc a avertizat ca sediul partidului poate fi executat silit in contul unei datorii de 25.000 de euro a deputatului Alin Popoviciu

ostaficiuc-popoviciu

Decizia procurorilor DNA Timisoara de a incepe urmarirea penala impotriva lui Constantin Ostaficiuc, Alin Popoviciu si Cornel Samartinean, sub acuzatiile de abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu, a tulburat serios apele in cadrul PDL Timis, in conditiile in care cei trei reprezinta, de fapt, intreaga conducere a filialei democrat-liberale.


Tensiunile acumulate in ultima vreme au rabufnit, recent, la o sedinta de partid, unde presedintele Constantin Ostaficiuc, inca destul de autoritar, i-a luat la rost pe membrii Biroului Politic Judetean, intrebandu-i de ce nu s-au achitat, inca, datoriile din campanie ale deputatului Alin Popoviciu.

„In cazul in care partidul nu-si va achita restantele banesti fata de firma de consultata care a lucrat pentru Alin Popoviciu, riscam sa ramanem fara sediu! Firma respectiva a apelat deja la instantele de judecata si, la finalul procesului, este posibil sa ne execute silit!”, a avertizat Ostaficiuc, precizand ca datoria lui Popoviciu este de fix 25.000 de euro.

Somatia liderului democrat-liberal a ramas, insa, fara ecou, intrucat partidul nu-si poate permite sa plateasca o asemenea suma, iar deputatul Alin Popoviciu, absent de la respectiva sedinta de infierare fiscala, nu pare hotarat sa stinga acest litigiu financiar. Ceea ce a devenit cat se poate de clar, dupa aceasta acuzatie publica facuta in fata a peste 50 de membri de partid, este faptul ca „lantul de iubire” ideologica dintre Ostaficiuc si Popoviciu s-a rupt, iar PDL Timis se fragmenteaza, pe ce trece, in tot mai multe factiuni.

In acest timp, primarii PDL mai slabi de inger cedeaza ispitei blonde si cocheteaza cu ideea inregimentarii in Partidul Miscarea Populara, asa cum este si cazul intaiului gospodar al comunei Sacosu Turcesc, Gabriel Koller, care a trecut cu arme si bagaje in tabara Elenei Udrea. Si pentru a contura luptele interne din PDL Timis, trebuie sa spunem ca firma de consultanta care a pus ochii pe sediul PDL, in contul datoriei de 25.000 de euro, se numeste SC Two Media SRL Timisoara si apartine fostului purtator de cuvant si sfatuitor de taina al presedintelui Constantin Ostaficiuc, Ovidiu Varadeanu.

Revenind la sedinta in care, subliminal, aproape ca s-a facut „prohodul” sediului PDL aflat vis-a-vis de Parcul Botanic, estimat la peste 200.000 de euro, sa mai spunem ca, pentru a mai aduce bani in visteria partidului, Constantin Ostaficiuc a propus ca tot mobilierul vechi de prin sediu sa fie scos la vanzare pe site-ul de anunturi gratuite OLX…

8 thoughts on “Razboi in PDL Timis! Constantin Ostaficiuc a avertizat ca sediul partidului poate fi executat silit in contul unei datorii de 25.000 de euro a deputatului Alin Popoviciu

  1. Ha,ha,ha ce prosti. Oricum sunt terminati. Robu castigator, ia executat fara sa clipeasca. Baiat intelingent acest profesor care le da lectii de politica. Daca tot vand , poate scot o masa in fata pe marasesti ca tot e pietonala?

  2. daca scot mobilierul vechi la vanzare, inseamna ca se oferteaza si scaunul de presedinte a lui Ostaficiuc? eu cred ca da, mai ales ca nici Blaga nu mai vrea sa auda de el

  3. Dă de datoriile lui borza nu Spune-ți? A era sa uit ca a lăsat-o pe consiliera lui in contul datoriei. Pe caiet ca se practica, de la borza la ciobanu si apoi la ostaf. Oare ne spune ?

  4. De asemenea, s-a constatat că Ostaficiuc a semnat, pe lângă contractul de concesiune cu ginerele său, şi alte documente prin care Ornella Design a fost favorizată, făcându-se referire la decizia de scutire de la plata redevenţei pentru că investiţia nu a fost operaţionalizată în termenul stabilit prin contract. “SC Ornella Design SRL a solicitat prelungirea termenului de operaţionalizare la data de 28.07.2010 după expirarea atât a perioadei de exceptare de la plata redevenţei, cât şi a perioadei de operaţionalizare, prevederile contractului stabilind că o astfel de solicitare se poate face “în intervalul perioadei de exceptare de la plata redevenţei”. Ostaficiuc este acuzat că prin semnarea referatului care a stat la baza aprobării ulterioare în plenul CJT, firma familiei sale a fost favorizată să nu mai plătească redevenţa din urmă în valoare de 5426, 4 euro plus TVA. Din aceste motive, ANI a considerat că sunt “indicii temeinice cu privirea la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor asimilate faptelor de corupţie” şi a sesizat DNA, acuzându-l pe Constantin Ostaficiuc de două infracţiuni – abuz în serviciu contra intereselor publice şi folosirea, ]n orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. Pentru aceste infracţiuni pedeapsa este între 1 şi 15 ani de închisoare. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla care sunt argumentele lui Ostaficiuc cu care vrea să anuleze decizia ANI de conflict de interese.

  5. Costi, Costi lasama si pe mine pina mai pot sa conduc, nu fi rau ca tu ai luat destul. Ai Costi pleaca acasa la nevasta si nepoti ca eu te sun si iti spun totul(ha ha). Bravo costi , ,,,,,,

  6. Cata ……..da aceasta siliconata de capata atitia bani de la costio, masina de masina, salar de salar. Azi se vorbeste ca il mulge pe boul de balint ca sa il umileasca la alegeri. Mare prosti mai sint la acest partid expirat. Bine ca costio pleaca dupa ce a distrus filiala la comanda psd si pnl. Alin o sa mosteneasca o mare gaura. Vai de capul lui.

  7. Popoviciu s-o laudat recent la un chef ca in curand ostafeciuc ie terminat, ca intra la…racoare…

Leave a Reply